Iosif Ton interzis la Radio Vocea Evangheliei

Pastorul Iosif Ton unul dintre cei care au pus bazele postului de radio Vocea Evangheliei a ajuns să fie interzis la acest post printr-o decizie AGA (Adunarea Generală a Acţionarilor). Poziţional Iosif Ţon se află în afara cultelor care sunt de drept proprietarele postului de radio.  Deoarece în urma ultimelor declaraţii Iosif Ţon se află mai aproape de penticostali acesta poate fi din nou prezent pe frecvenţa Vocea Evangheliei doar dacă aderă la acest cult. Până vor fi clarificate lucrurile se pare ca Iosif Ţon nu se va mai auzi la Suceava pe frecvenţa Vocea Evangheliei.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

46 de răspunsuri la Iosif Ton interzis la Radio Vocea Evangheliei

 1. Pingback: Iosif Țon interzis la Radio Vocea Evangheliei « România Evanghelică

 2. Pingback: Iar a mințit Marius Cruceru? « România Evanghelică

 3. ungandbun zice:

  Cred că ar trebui trebui să ne crape obrazul de ruşine! Ne comportăm într-un mod jalnic cu o personalitate a lumii evanghelice!

 4. Nicio problemă. Tot predicile lui Țon se aud, doar că le predică acum ucenicii lui 🙂

 5. unbaptist zice:

  Am ajuns de la cenzura comunistă la cenzura baptistă! Râd curcile de noi. Bine că predică unii fel şi fel de poveşti scoase din contextul Scripturii, da pentru că sunt declaraţi cu acte parte a defunctei ALIANŢE EVANGHELICE…o pot face. Ruşine AGA RVE!

 6. Maria Istoc zice:

  Remarci bune. Speram ca ucenicii vor predica predicile lui Ton care sunt cel putin bine structurate ceea ce nu gasim la multi predicatori iesit de la o anumita scolara cu renume la Oradea, si intr-adevar e trist ce se intimpla. Ne aminteste de comunism sau de interzicerile biserici Catholice din Evul Mediu?

 7. Shifu zice:

  Măi, oameni buni! Ce-i rău în a-i cere lui Iosif Țon să-și clarifice poziția teologică? Dacă predică creștinismul dintr-o perspectivă penticostală, s-o recunoască și poate predica din nou la RVE. Vouă v-ar place să predice un baptist chestii ortodoxe? Se pare că da…

 8. o soră zice:

  Asta contează ca cineva să fie baptist sau penticostal??? Şi baptiştii şi penticostalii care nu se suportă sau nu se iubesc unii pe alţii, vor ajunge în fundul iadului !!! Important este să se predice evanghelia ! Nu este evanghelie baptistă, nici penticostală nici altfel, numai una este, ISUS CRISTOS !!!!

 9. Chris zice:

  De afirmatia este adevarata, atunci la ce mai e bun postul de radio: e cumva sub cenzura de la Dumnezeu sau niste oameni indoctrinati nu isi gasesc locul si cauta betele din carele egiptene.

  Predicati adevarul si vorbiti adevarul si nu va uitati la denominatii.
  Ce denominatie are Isus ? pe cine sustine… renunatati la ipocrizie si alegeti realitatea.

  Binecuvinatari

 10. Munteanu zice:

  Rusine ,rusine , AGA RVE

 11. Nick Ursachi zice:

  Am crezut ca postul se cheama Radio Vocea Evangheliei , dar mi-am schimbat parerea ,se cheama Security Baptist Voice …

 12. maricel zice:

  cine sunt membrii AGA ? (Adunarea Generală a Acţionarilor)…

 13. John zice:

  Agreiez cu cei ce sustin ca sa se predice evangelia. Si iata ca nu baptisti sau penticostsli au scris evangelia Domnului Hristos. Ei trebuie sa asculte de aceasta evangelie. La crucea dela Golgota Domnul Hristos a dat nastere unor oameni noi rascumparati prin singele lui.Nu gasesc in intreaga Scriptura aceste denumiri. Sau ce evangelie predica baptisti? evangelia lor personala? dar penticostslii au si ei pe a lor?Vai ce reducere in gindire. Pavel spune unora,”uni sint ai lui Apolo alti ai lui Chifa si alti ai lui Pavel. El vine cu o dojana zicind.” ce pavel sa rastignit pentru voi” Hristos a fost impartit? Da sa facut din denominatiuni partide pe undeva chiar politice.

  John

 14. Pingback: 3 postări în Top 10 WP (28.12.2010) « România Evanghelică

 15. Narcis zice:

  cred ca au inebunit evanghelici

 16. Maria Goron zice:

  Acesta este din pacate rolul „inaltului cler, fie el si baptist”, rol de anhilare a celor ce nu se supun tiparelor sau manipulare a multimii. Vezi pe

  http://marianagoron.wordpress.com/2010/12/26/acalmie-aparenta-satan-lucreaza-prin-politica-si-ierarhii-religioase/

 17. Pingback: Iosif Ton - interzis la Vocea Evangheliei | Pasi.RO

 18. Dr Volosen zice:

  Ce bine era pe vremea comunistilor. Eram , maltratati, martirizati , minimalizati ,marginalizati ,murdariti , inchisi ,exilati , discriminati , omorati , retrogradati , de cei far
  de Dumnezeu .
  Acum e rau , rau ca frati nostri fac acelasi lucru.
  Pentru prima data in viata m-a prins o sila de babtisti .

 19. Pingback: 6 postări în Top 15 WP (28.12.2010) « România Evanghelică

 20. O Crestina din Imparatia Lui Dumnezeu zice:

  Fiecare va raspunde inaintea lui Dumnezeu de decizia luata. Insa tare mi-e teama ca prin astfel de hotarari, aceste persoane sa nu lupte tocmai impotriva lui Dumnezeu.
  Nu am gasit in Noul Testament, doctrina baptistilor, si nici a penticostalilor, ci doar invatatura Domnului Isus.
  Este trist, ca in loc sa ne bucuram ca un frate de-al nostru calazuit de Duhul Sfant doreste sa duca Evanghelia, Vestea Buna, Invatatura Domnului nostru Isus si altora, excludem, marginalizam, etc. Cred ca ar trebui sa ne uitam cu MARE bagare de seama la modul in care s-a purtat Hristos in vremea LUI, si comportamentul Sau fata de oameni, ce Evanghelie a vestit EL, cui s-a adresat, cum? Daca Hristos da un anumit dar cuiva, cu ce drept, judecam, sau excludem. Oare Hristos nu este ACELASI ieri azi si in veci? Si daca da, atunci puterea Lui nu mai este aceeasi ca odinioara, de ne permitem sa -L limitam?
  O intrebare, cand s-a coborat Duhul Sfant la Cinzecime, oare care a fost primul lucru , nu cumva chiar vorbirea in limbi intelese de oameni, minuni, si alte manifestari ale Duhului? oare de ce bisericile baptsite sunt tot mai goale, si lumea a intrat in ele? Sa nu cumva sa ne trezim ca doar ni se duce numele ca traim dar suntem morti spiritual.
  In Bisericile baptiste se aude un cantec: „Lasati Duhul Sfant sa lucreze, sa ne elibereze de blestem si pacat”. Fie ca aceste versuri sa nu fie doar de pe buze, ci cu adevarat sa-L lasam sa lucreze intai in noi, in bisericile baptiste.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s