Veşti bune de la Bill Mullet

P1010286Salutări pline de dragoste din Ohio. Sâmbătă dimineaţa (13 aprilie 2013)au sosit în Cleveland, Ohio fratele Ionică Bădeliţă, Lucian Neagu şi fratele Valică Nuţu din Seattle Washington. În drumul nostru spre casă ne-am oprit pentru câteva minute să căutăm câteva flori pe care să le ducem celor dragi din familia Mullet. După câteva ore ne-am îndreptat spre casa fratelui Bill. Nu ştia absolut nimic de sosirea prietenilor dragi din România. Am bătut uşor la uşă şi după câteva minute apare fratele Bill. A fost o surpriză extarordinară pentru el şi pentru noi toţi. După 7 săptămâni de spitalizare şi două operaţii majore de cancer la colon fratele Bill se bucură din nou de viaţă. Domnul Isus s-a atins de trupul fratelui Bill. Rugăciunile fraţilor din America şi România au fost ascultate. Astăzi este din nou plin de bucurie şi dragoste ca şi mai înainte. Dumincă dimineaţa ne-am bucurat  cu toţi la Biserica Bethel unde fratele Bill este păstor principal. A fost o zi plină de har şi binecuvântare. A fost prima duminică de după operaţie când fratele Bill a condus programul. Au predicat fratele Ionică, Valică şi Lucian. A fost prima predică a lui Valică Nuţu în limba engleză şi a doua a lui Lucian Negu. Domnul a dat har şi biserica întreagă s-a bucurat de mesajul Evangheliei. Lacrimi de dragoste şi recunoştinţă au picurat pe faţa fratelui Bill şi a soţiei lui Ellen.

Luni seara ne-am adunat cu toţi din nou la mine acasă la o masă romănească. Am depănat amintiri din România şi am cântat aşa cum se cântă la români cu toată inima şi din tot sufletul. Parcă nu ne-am mai fi despărţit, dar totuşi a trebuit să ne mulţumim că Domnul ne-a mai dat odată harul să fim din nou împreună. Ne pare rău că timpul a fost prea scurt şi bucuriile parcă prea mari. Fratele Bill se simte foarte bine şi după toate testele nu mai este nici o urmă de cancer. Continuăm să ne rugăm pentru sănătatea lui şi a celor care l-au vizitat. Dăm slavă Domnului pentru puterea Lui nespus de mare. Mulţumesc cu această ocazie tuturor care s-au rugat pentru fratele Bill şi vă rog să continuaţi să vă rugaţi pentru el. El este un om a lui Dumnezeu care trăieşte Evanghelia zi de zi.

Închei cu o strofă din cântarea „Nu-i nimeni ca Tine Isus, Nu-i nimeni ca Tine Isus, Prin nopţi de durere să dai mângâiere, Nu-i nimeni ca Tine Isus… Nu-i nimeni ca Tine să ştergă suspine…”

 Cu taotă dragostea, Gicu Cotleţ

Bill Mullet

Acest articol a fost publicat în Articole și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Veşti bune de la Bill Mullet

  1. Mihai zice:

    NICU PAULIUC VISIT AT BETHEL MENNONITE CHURCH
    Submitted by Bethel Fellowship on Sun, 06/24/2012 – 2:32pm

    We were blessed to have Nicu Pauliuc visit us this morning and share the message. Nicu is from Romania and delivered his message with the aid of a translator. Below is the audio file from todays message:
    http://www.bethelfellowship.com/audio/nicu-pauliuc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s