Din nou ”Marșul normalității”

A fost din nou ”Marșul normalității” în capitală. S-a cerut o astfel de manifestare ca răspuns imediat la parada care flutură steagul diversității pe un soclu greșit. Diversitatea a fost clamată de cei de la ” Marșul Pride” pentru a aduce în spațiul public anumite deviații de la ceea ce nu are acoperire științifică sau de bun simț. Normalitatea pe de-altă parte se conturează clar prin însăși existența noastră.

MARȘUL PENTRU NORMALITATE exprimă protestul românilor care susțin valorile familiei tradiționale:

1. Față de parada homosexualilor, o manifestare cu caracter obscen și provocator care promovează în fiecare an ideea legalizării parteneriatelor, căsătoriilor și adopțiilor homosexuale;

2. Față de intenția unor partide parlamentare de a băga pe gâtul românilor „parteneriatele civile între persoane de același sex”, în disprețul celor 3,5 milioane de români care au votat, în proporție de 92% DA la Referendumul din 6-7 Octombrie 2018 pentru inițiativa legislativă de modificare a Constituției și definirea familiei că fiind întemeiata pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie;

3. Față de atitudinea agresivă și jignitoare a lobby-ului homosexual care anul acesta organizează parade homosexuale și la Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

Luând în considerare cele de mai sus, vă așteptăm alături de noi pe toți aceia care doriți să trăiți și să vă creșteți copiii într-o țară normală!

Lupta pe care noi o ducem are nevoie de sprijinul și participarea tuturor celor care simt și gândesc ca noi, inclusiv a ta! Nu te mulțumi doar să ne dai dreptate! Renunță la rolul de spectator și participă la MARȘUL PENTRU NORMALITATE pentru a demonstra că într-o țară democrată drepturile majorității nu pot fi călcate în picioare de dictatura nici unei minorități!

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu