Biserica Diakonia

Biserica Diakonia, prezentă în spaţiul sucevean de peste cinci ani se dovedeşte o reală comunitate vindecătoare, bazată pe relaţii. Mai multe detalii, mesaje, articole, ştiri, le găsiţi pe siteul bisericii http://bisericadiakonia.ro/

Ce spunem noi despre noi?

Biserica Diakonia, această minunată lucrare a lui Dumnezeu, este un foarte bun argument al credincioşiei şi puterii Domnului. Am început o mână de oameni (10) nebuni pentru Hristos şi bunul Dumnezeu a lucrat peste aşteptările noastre.

Tot mediul evanghelic sucevean s-a uitat la noi: am fost studiaţi şi examinaţi, etichetaţi şi categorisiţi, criticaţi şi lăudaţi, priviţi cu suspiciune şi copiaţi. Poate vă întrebaţi ca şi noi ce a provocat atâtea reacţii şi atâta atenţie.

E greu de dat un răspuns complet. Dumnezeu ştie în detaliu toate lucrurile. Ceea ce putem spune despre noi înşine este că nu suntem biserica ideală, dar avem viziune şi valori biblice! Nu avem pretenţia obraznică de a ne crede mai buni decât alţii, dar este evident că suntem diferiţi de toate celelalte biserici sucevene. Suntem altceva!

Chiar dacă unele forme de închinare şi structuri de conducere sunt osificate şi nebiblice (iar lucrul acesta este şi va fi tot mai evident) afirmăm că, încă o dată, dragostea şi consideraţia noastră pentru orice loc şi biserică în care se cheamă Numele Domnului, pentru că absolut nimeni cu frică de Dumnezeu nu poate să pretindă exclusivitatea lucrării Duhului Sfânt.

Nu suntem perfecţi şi nici nu facem perfect lucrarea lui Dumnezeu, dar suntem o familie preocupată de mântuirea oamenilor, suntem o comunitate sfântă de credincioşi răscumpăraţi prin sângele lui Hristos şi suntem fraţi care se iubesc din tot sufletul unii pe alţii!

A Domnului şi Mântuitorului nostru iubit să fie slava, iar a noastră ascultarea în vecii vecilor! Ami

Acest articol a fost publicat în Biserica Creştină după Evanghelie și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s