Ţinuta femeii în adunare

tinuta-1Volumul de faţă este prima lucare în limba română care se ocupă pe larg de această temă. Coafura, bijuteriile, hainele, învelitoarea, diakonia sau mântuirea femeii sunt doar cîteva dintre subiectele care izbesc cu putere biserica zilelor noastre şi care sunt tratate în aceste pagini.

Datorită lipsei de bibliografie şi a implicaţiilor culturale, spirituale şi emoţionale din ţara noastră, toată această cercetare este un important pas al credinţei pentru oricine vibrează la cuvântul lui Dumnezeu. Aşa cum bine ştim nu întotdeauna este uşor să ne lăsăm confruntaţi de Sfânta Scriptură, dar întotdeauna este eliberator, iar rigurozitatea biblică este suflul de aripă ce străbate paginile cărţii „Ţinuta femeii în adunare”.

Tiberiu Ciubotari, pastorul bisericii Diakonia, se distinge printr-o remarcabilă putere de sintetizare în abordarea acestui incomod subiect. Fără a „juca” pe extreme pune în pagină un punct de vedere echilibrat, care derivă desluşit din paginile Scripturii. Nu are pretenţia că aduce descoperiri de ultimă oră în spaţiul evanghelic însă cu siguranţă lucrarea de faţă se constituie într-un ajutor bine venit atât pentru lucrători cât şi pentru căutătorul sincer de răspunsuri articulate decojite de limbaj religios. Maniera decentă, pastorală, de un fin bun simţ, biblică, în care se prezintă lucrurile îl absolvă pe autor de orice incriminare. Concepută aici în spaţiul sucevean „Ţinuta femeii în adunare” se doreşte a fi o carte care accentuează importanţa interiorului fără a neglija exteriorul.

Cartea poate fi comandata aici

Acest articol a fost publicat în 1 și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Ţinuta femeii în adunare

 1. gheorghe zice:

  as avea o sugestie: este posibil sa postati selectii din carte, cateva pasaje pe care sa le putem citi inainte de a comanda cartea?
  multumesc.

  p.s.: si o mica observatie legata de comentariul de mai sus: ati scris „Dumnezeu” cu „d” mic… („… pentru oricine vibrează la cuvântul lui dumnezeu.”)

 2. suceavaevanghelica zice:

  Am corectat, va multumesc mult pentru atentionare. Am sa postez cuprinsul si o gama de citate din cartea „Tinuta femeii in adunare”.

 3. Lidia D. zice:

  Gheorghe, in paranteza ai scris Dumnezeu cu „d”….ce corectura e asta?

 4. suceavaevanghelica zice:

  D-l Gheorghe a scris în paranteză exact cum am scris eu pe site. Dvs când aţi citit pe site, corectura era deja realizată. Scriu acaesta pentru a lămuri lucrurile. Sper să fi reuşit.

 5. cineva zice:

  volumul 2 , tinuta femeii in pat si volumul 3 tinuta femeii pe soseaua de centura , pe cand apar?

 6. suceavaevanghelica zice:

  Iata un exemplu clar de judecata dupa aparenta. Citirea cartii ar fi dus inveitabil la o alta parere.

 7. le zice:

  Intr-adevar, acest subiect este abordat echilibrat. Am gasit in acesta carte unele raspunsuri la intrebari la care nimeni nu mi-a dat un raspuns care sa denote gandire. O carte in care autorul este mai interesat de adevarul biblic decat de prejudecatile egoiste ale oamenilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s