Apariţie editorială

marcio_2Cartea „Marcio vreau să trăiesc! „, apare pe piaţă în urma muncii lui Markus Wehner, originar din Elveţia.  Tradusă din germană de acest tenace lucrător cu copiii, ea îmbogăţeşte standul de carte pentru adolescenţi.  În pregătire se află încă o carte care în curând aici la Suceava va beneficia de lansare.

Biblioteca Agape despre carte

O carte care sensibilizează încă de la primele pagini prin natura descrierii. Este un exemplu practic a ceea ce înseamnă că Dumnezeu este tatăl orfanului. Autoarea prezintă cu multe detalii mediul în care Marcio a crescut, astfel că imaginile create de textul cărţii devin extrem de reale. O astfel de prezentare te prinde în mrejile lecturării, accelerând dorinţa de a vedea ceea ce urmează, la cote exponenţiale. Fiind inspirată din viaţa reală, cartea Marcio – vreau să trăiesc se dovedeşte a fi mai mult decât naraţiune, este o dovadă de neclintit a manifestării puterii lui Dumnezeu.

Cuvântul traducătorului

Atunci când am citit povestea vieţii lui Marcio am fost captivat şi provocat să trăiesc o viaţă plăcută în faţa oamenilor şi în faţa lui Dumnezeu.

Ceea ce am învăţat eu din povestea lui Marcio am considerat că merită transmis tuturor copiilor, adolescenţilor şi chiar adulţilor care doresc să conştientizeze şi să preţuiască viaţa cu care au fost binecuvântaţi de Dumnezeu. Acesta a fost motivul pentru care am decis să traduc această carte.

O viaţă dispreţuită de către oameni – viaţa străzii – este nespus de preţioasă înaintea lui Dumnezeu, Creatorul ei. El ne iubeşte şi ne ocroteşte zi de zi, indiferent de statutul pe care îl avem.

Lectura acestei cărţi are menirea de a-i sensibiliza pe cititori, care vor preţui mai mult viaţa lor actuală şi poate se vor strădui să-i privească pe copiii străzii cu alţi ochi, încercând să fie mai buni şi mai toleranţi. Felul în care a ales Marcio să trăiască şi consecinţele deciziilor lui pot fi o sursă de inspiraţie pentru fiecare cititor.


comandă aici cartea

Publicitate
Acest articol a fost publicat în 1 și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s