Concurs cu premii

În perioada 22-29 Decembrie 2008, se va desfăşura concursul „Contabilizează titlurile”. Citeşte cu atenţie pasajul de mai jos şi răspunde la următoarea întrebare : Câte titluri de carte sunt prezentate în text ? Trebuie să ne scrii doar numărul corect.

Persoanele care vor răspunde corect vor fi nominalzate la Radio Vocea Evangheliei, Suceava. Câştigătorul va fi desemnat prin tragerea la sorţi, efectuată de un cititor al bibliotecii Agape, Suceava aflat în top10. Câştigătorul va putea alege 3 titluri din cărţile nominalizate în text.

Pentru a răspunde îţi oferim trei posibilităţi :

1. portretdecarte@yahoo.com

2.poţi lăsa un răspuns chiar pe această pagină

3. tel/fax/robot 0330803076

Nu uita să îţi laşi numele si o adresă de contact sau un telefon.

Textul pentru concurs

Acum la sfârşit de an pot să declar cu profundă convingere :
Este limpede ca revărsatul zorilor că victorie în pustie poţi găsi doar în mâna harului lui Dumnezeu. Când tinerii se roagă dovedesc relaţie prin cuvânt şi o viaţă de victorie care generează calmul din mijlocul furtunii. Lupta fiecărui băiat, lupta fiecărei fete, este să aibă viaţa condusă de scopuri iar aceasta nu se poate realiza decât atunci când eşti flămând după Dumnezeu. De ce este atât de greu să-l iubeşti pe Isus, de ce dezamăgit de Dumnezeu finalizăm totuşi în rugă : Doamne schimbă-mi atitudinea, vreau cu adevărat să mă schimb, Doamne ajută-mă… Aşa se intâmplă când povestea de dragoste ţi-o scrie Dumnezeu şi îmbătat de dragoste îţi spui, nu-ţi irosi viaţa, nu este bine ca omul să fie singur. Nicicând fără speranţă nu voi fi deoarece ştiu bine, caracterul contează şi nu mai este mult până când visele se împlinesc. Ştiu că Dumnezeu nu joacă zaruri de aceea pe 2009 îmi propun, o săptămână, o carte biblică, o predică.

Acest articol a fost publicat în 1 și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Concurs cu premii

  1. Petru Burac zice:

    In text sunt cuprinse 24 de titluri.

    petruburac@gmail.com, tel: 0746220082

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s