Emisiune – Carl Sanders – Microcip

microcip

Va prezentam emisiunea din data de 19 februarie 2009.Invitatii moderatorului Daniel Grigoriciuc sunt David Regus si Virgil Mitrofan. Acestia aduc in atentia ascultatorilor subiectul fierbinte al fabricarii microcipului. Puteti de asemena sa ascultati si un interviu realizat telefonic de Virgil Mitrofan in studioul RVE-Suceava cu Carl Sanders un om implicat direct in fabricarea microcipului.

Pentru auditie accesati caseta din partea dreapta a paginii.

Acest articol a fost publicat în 1 și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Emisiune – Carl Sanders – Microcip

 1. Petru Burac - Orizonturi Eterne zice:

  Apocalipsa – 20:4 Şi am văzut nişte scaune de domnie; şi celor ce au şezut pe ele, li s-a dat judecata. Şi am văzut sufletele celor ce li se tăiase capul din pricina mărturiei lui Isus şi din pricina Cuvântului lui Dumnezeu, şi ale celor ce nu se închinaseră fiarei şi icoanei ei, şi nu primiseră semnul ei pe frunte şi pe mână. Ei au înviat, şi au împărăţit cu Hristos o mie de ani.

  Acest verset cuprinde pe cei care nu primisera semnul fiarei. Acestia sunt parte din Biserica ce va fi rapita sau sunt o categorie speciala de martiri?
  Sunt indicii pentru unul din cele 2 posibile raspunsuri?

 2. virgil zice:

  Da. Corect. Din ce am cercetat si inteles eu, iata ce cred: vor fi unii care dupa rapire isi vor da seama de adevarul scripturilor si vor vrea sa fie mantuiti, dar acestia vor trebui sa plateasca un pret… insasi viata lor.

  La momentul introducerii ‘semnului’ biserica va fi rapita deja, iar cei care vor ramane si nu vor primi semnul, marturisind prin aceasta ca-L aleg pe Hristos, vor fi martirizati.

  Si, da, sunt argumente pentru raspunsul meu, insa spatiul acestui blog nu mi se pare potrivit si suficient pentru o asemenea discutie si argumentatie de amploare, si lunga de altfel.

  Sper ca raspunsul meu a ajutat.

 3. suceavaevanghelica zice:

  sunt de acord cu tine ca nu se poate deocamdata discuta sub forma unui forum pe acest site. Voi lua atitudine deoarece vad ca este dorinta de comunicare pe diverse subiecte. Raspunsul tau a ajutat.

 4. Pingback: 3 postări din Reţeaua România Evanghelică în Top 100 WP (21.02.2009) « România Evanghelică

 5. Sergiu zice:

  Frumos
  Trebue ceva mai puternic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s