Hututui si Michael Jackson

hututui and Michael JacksonDupă o predică de-a pastorului Hututui Petrică – auzită cu mulţi ani în urmă – oridecîte ori auzeam numele lui Michael Jackson îmi aminteam mesajul respectiv. A reuşit atunci să zugrăvească într-un mod extrem de plastic nefasta influenţă a acestui pseudo-rege, asupra tinerei generaţii. Acum la o zi distanta de înhumarea anului, înţeleg mai mult justeţea acelui vehement mesaj, rostit la o campanie evanghelistică.

Acest articol a fost publicat în 1. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Hututui si Michael Jackson

 1. Lidia D. zice:

  Interesant titlu..si mai interesanta abordare…
  Ce semnifica cele doua photos? Asa DA si asa NU????

 2. petruburac zice:

  Cred ca cele doua poze arata doua feluri de proclamare. Prima in care Petrica Hututui il proclama Domn peste pe Isus Hristos iar a doua in care Michael Jackson se proclama pe sine ca fiind un fel de Rege si accepta adorarea fanilor.

  Petrica Hututui si Michael Jackson sunt doi mesageri din doua Imparatii diferite si mesajul lor aduce roade diferite.

 3. Liviu zice:

  Petrica are un deget indreptat in sus, Michael are doua, nu stiu exact in ce imprejurari au fost facute pozele, insa nu putem sluji la doi stapani, oricat de mult ne-am stradui…
  UNUL merita toata slujirea noastra!

 4. Ina zice:

  Isus este domnul si mantuitorul nostru iar Michael este un artist inzestrat extraordinar de Dumnezeu cu talentele sale de eexceptie.Nu pot sa spun decat ca pe Michael il iubesc mult pt.tot ceea ce ne-a dat si ceea ce a facut el ca om pe acest pamant iar pe Dumnezeu il iubesc si mai mult fiindca din cand in cand mai lasa cate un geniu pe pamant.

 5. eliza zice:

  Petrica si Michael sunt egali in fata lui Dumnezeu 🙂

 6. claudia zice:

  eliza nu a spus nimeni ca nu sunt egali.Insa modul lor de a trai,de a sluji si de asi folosi darurile primite de la Domnul sunt total diferite.

 7. Cristian zice:

  Pentru mine, piesele lui Michael, „man in the mirror”, „Will you be there?”, „you were there” si altele asemanatoare, au insemnat mai mult in cresterea mea spirituala si apropierea de Dumnezeu decat toate predicile siropoase si fara continut, toate intentiile de manipulare ieftina pe care personajul din stanga le practica…iertata sa-mi fie indrazneala de a spune ceea ce gandesc. Si, la o adica, cine face diferenta si poate spune daca mesajul curat de pace si iubire (L.O.V.E.) pe care l-a promovat Michael in mod obsesiv, chiar daca avea toate motivele sa n-o faca (vezi desele si tristele experiente din ultimii lui ani) nu ascunde mai multa frumusete, noblete, curatie sufleteasca si cunoastere a voii lui Dumnezeu, decat toate bla-bla-urile rostite de Hututui in intentia lui vadita de a obtine faima si popularitate?

 8. semm zice:

  cristi…mi-e mila de tine….iadul te paste daca nu te pocaiesti in fiecare zi

 9. coco zice:

  Cristian: fara nici o ofensa dar se pare ca te-a ratacit rau M.J. cum poti zice ca te apropie el mai mult de Dumnezeu ca un predicator? Prin gesturile lui obscene, obsesia de operatii si multe altele? Daca acestea sunt standardele tale, ai zis tot despre tine. Nadajduim ca adevaratul Dumnezeu sa iti iese in cale si sa Il cunosti, spre deosebire de dumnezeul acestei lumi pe care M.J. ti l-a prezentat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s