Misiune Ucraina

misiune Ucraina

ISUS ESTE CALEA ADEVARUL SI VIATA…asa scria pe  tricourile tinerilor crestini care s-au pus la dispozitia Domnului vreme de 2 saptamani in tara vecina, Ucraina.

Dornici de a gusta un pic din viata de misiune transculturala, acesti tineri din orase ca Suceava, Oradea, Timisoara, Bucuresti, Hunedoara s-au aliniat echipei MTU (Misiune Transculturala si Ucenicie) care an de an misioneaza ins satele din zona Cernauti.

Impartiti in echipe de cate 6 acesti misionari au muncit pe toate planurile  atat spiritual cat si fizic : lectii biblice cu copii, discutii cu diferiti oameni despre scopul misiunii, ajutorarea batranilor sau celor suferinzi. Duhul Sfant si-a facut partea strapungand inimile oamenilor care de multe ori cadeau pe ganduri, macinati de pacate si probleme.

Nimic nu e mai frumos decat sa implinesti Marea Trimitere pe care Mantuitorul ne-a poruncit-o noua tuturor care ne declaram ucenicii Sai. Multi oameni au nevoie de Apa Vietii care sa le invioreze sufletele uscate de pacat si faradelege, dar, cum vor veni la aceasta Apa daca nu-i invita nimeni ? Chemarea Domnului Isus Hristos este de a parasi confortul si siguranta si a ne arunca in plina lupta smulgand cu post  si rugaciune  suflete din lantul diavolului.

Isus este Calea care duce in cer, Adevarul care te face liber si Viata vesnica in prezenta lui Dumnezeu.

Dorel Livanu

Acest articol a fost publicat în 1. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s