Misiune in Ucraina

Sambata, 02 ianuarie, peste 50 de tineri din Romania ne-am intalnit la Biserica Sf. Ilie pt a participa la proiectul de iarna al asociatiei MTU (Misiune Transculturala si Ucenicie).

Tinta noastra au fost oamenii din Mahala, Herta, Lunca, Cires, Cupca, Corcesti, Priputea, Propotesti si alte sate in care au slujit echipele MTU pana acum.

Colindele cantate cu ocazia Craciunului, programele pentru copii, cadourile primite de ei, alimentele si incurajarile pentru familiile cu nevoi materiale si spirituale au fost bucuriile pregatite. Iar noi am fost rasplatiti cu fiecare zambet, multumire si binecuvantare oferita de ei.

Batrani fericiti pentru vizita primita in singuratatea lor, oameni bucurosi de ajutorul material primit, oameni care au facut loc tinerilor romani in singura camera pe care o avea casa lor, copii bucurosi de darul primit, de cantecele invatate; asta este ceea ce am lasat în satele din din Ucraina.
Dumnezeu sa ii binecuvinteze pe ucrainienii la care am fost cu o inima mare pentru a-L primi pe Domnul Isus ca mantuitor.
Dumnezeu sa ii binecuvinteze pe romani cu o inima mare pentru a impartasi in continuare cu dragoste bucuria mantuirii primite.Acest articol a fost publicat în 1 și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Misiune in Ucraina

  1. Fyn&Anda zice:

    Bravo fratilor si Domnul sa va binecuvante!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s