Atelier coral Dumbraveni, Suceava – video

Acest articol a fost publicat în 1 și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

16 răspunsuri la Atelier coral Dumbraveni, Suceava – video

 1. me zice:

  va dati seama ce splendori va fi in cer…si cum va rasuna lauda domnului…daca numa de la dumbraveni se aude asa frumos!!

 2. dan zice:

  extraordinar, am fost in corul acesta, ceva care nu se poate explica in cuvinte
  S-zeu sa binecuvinteze echipa de la Jubilate si in special pe fratele Ken.

 3. anonim zice:

  o fost super fain…s-au meritat atatea ore..

  mai vreau…

 4. Mihai- spania zice:

  minunat. fiti binecuvantati de Domnul Cerului si pamantului. salutari din spania

 5. MIRELA zice:

  „Suntem o familie,capul e Hristos…un nume Scump ne -a adunat”…Multumesc,Tata ,pentru aceasta mare binecuvantare de a-Ti canta impreuna cu fratii si surorile mele!…ce am invatat in acest Atelier Muzical e ca ,asa cum ne spunea fratele Ken , melodia are importanta ei,dar mai important e mesajul pe care il transmite.Domnul sa ne ajute ca ceea ce am cantat,sa si traim cu adevarat!!

 6. lucica toader zice:

  Dumnezeu sa va binecuvanteze! Mi-as fi dorit sa fiu si eu acolo.Daca aici pe pamant o clipa e asa de frumos,dar oare in ceruri cum va fi? Domnul sa ne ajute sa ajungem acolo!Sunteti in inima mea pentru ca de acolo am plecat.

 7. Alexandra zice:

  Fiti binecuvantati de Domnul Isus,minunat,El sa va rasplateasca cu viata vesnica

 8. Moisuc Petrica zice:

  NUMAI DOMNUL FIE LAUDAT! Multumesc TUTUROR participantilor la Atelierul Coral Suceava. Multumesc Bisericii Penticostale BETEL Dumbraveni si Bisericii Penticostale FILADELFIA Suceava. Multumesc JUBILATE……! Multumesc pentru materialele puse pe internet! DOMNUL FIE CU NOI!

 9. Teodora zice:

  Dumnezeu sa va binecuvinteze! Minunat, inaltator…mi-as fi dorit sa fiu si eu printre coristi…Glorie Numelui Sfant care a unit si a pus in noi aceeasi insufletire!!!

 10. anca zice:

  super,D-l sa fie laudat ! am fost acolo,am participat,dar bucuria nu se poate spune in cuvinte! a fost extraordinar de frumos! data viitoare va asteptam si pe cei care nu a-ti avut curaj acum.

 11. nina zice:

  Superb…multumim tuturor celor care au avut initiativa sa ii aduca pe cei din echipa Jubilate la Suceava,multumim celor de la Jubilate pt.ca au venit si ne-au invatat atatea lucruri interesante si acele cantari,multumim pt.ca ne-ati invitat pe noi,coristii sa luam parte la atelierul coral si ne rugam sa mai fie astfel de intalniri in judetul nostru.Au fost cateva zile cu adevart pline de har.Domnul sa va binecuvinteze pe toti si sa va rasplateasca pt.tot ceea ce ati facut!

 12. Pingback: Evanghelici în Top 100 WP (25.02.2010) « România Evanghelică

 13. Pingback: Evanghelici în Top 100 WP (28.02.2010) « România Evanghelică

 14. Viorica zice:

  Am fost impreuna cu sotul meu la acest atelier coral dar sa meritat , a fost ceva extraordinar ceva ce nu se poate spune in cuvinte.Abea luni dimineata am revenit din nou pe pamant.Imi doresc sa pot sa mai repet acele clipe minunate.:)

 15. Dupa anul 1962, am devenit dirijor de cor in com. Ipotesti- Suceava. La vremea aceea erau putine coruri prin imprejurimi, ceea ce facea ca la inmormantari sau casatorii sa fim chemati a sluji. Astfel ajungeam pe jos pana in Dumbraveni si alte sate. Nu erau masini, sau alte mijloace de transport, iar tinerii se bucurau de aceste deplasari. Si nu odata intram in localitati cantand ceea ce facea ca oamenii curiosi sa vina sa auda cantarile care-L proslaveau pe Dumnezeu si lucrarile Sale. Bineinteles ca dupa aceea imputernicitul ne chema la ordine si ne ameninta cu inchiderea adunarii.
  Dar Dumnezeu cel ce rastoarna sfaturile neamurilor si zadarniceste planurile poparelor i-a distrus pe cei ce se credeau stapanii, lumii si acum ma bucur din toata inima de puterea lui Dumnezeu si cere binecuvantarea Domnului peste toti credinciosii Domnului si peste cantaretii care-L proslavesc in cantari. Doamne intareste lucrarea Ta.

 16. suceavaevanghelica zice:

  Ce vremuri ati trait, pline de suspans. Poate abordati in episoade cateva din acele momente astfel incat publicarea lor sa slujeasca de incurajare celor care traiesc in vremuri de libertate maxima.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s