PENIEL – programe paralele

Dupa cum am promis, vreau sa va tin la curent cu detalii suplimentare referitoare la Conferinta Peniel de la Targu-Mures. Am sa ma refer, in special, la programele paralele ale conferintei.

Serviciile paralele, care se vor suprapune, uneori, cu programele generale din Sala Sporturilor, vor consta in 3 activitati majore:

1. Maraton de necurmata închinare prin rugaciune, lauda si adorare. La aceasta actiune vor participa frati si surori de varste diferite care se vor angaja sa faca de straja spirituala in Biserica BethEl, non-stop, pentru 36 de ore (de vineri la 10:00 pana sambata la 22:00). Inchinarea, sub calauzirea Domnului, va fi condusa, in special, de catre pastorii bisericilor evanghelice din oras si de catre diverse formatii de inchinare invitate sa ia parte la acest eveniment. Fiecarei biserici sau formatii muzicale i se va aloca un timp de straja special. In cazul in care si alte biserici sau formatii muzicale doresc sa se alature acestui demers, le rugam sa ia legatura cu fr. Iacob Berghianu, coordonatorul echipei responsabile de aceasta actiune, la tel. 0744-180.451 sau email iberghianu@yahoo.com.

2. Citirea Noului Testament. Aceasta activitate, care va avea loc intr-o sala anexa a Bisericii BethEl, va permite tuturor celor care cred in importanta citirii Scripturii sa demonstreze acest lucru prin inscrierea lor in programul de citire a intregului Nou Testament. Citirea va incepe vineri la orele 10:00 si se va incheia odata cu finalizarea citirii Apocalipsei. In cazul in care doriti sa luati parte la acest program, in vederea programarii, va rugam sa luati legatura cu fr. Cornel Magdici la tel. 0748-884.570 sau email pavelmagdici@yahoo.com.

3. Seminarii optionale.  In prima zi a conferintei, intre cele doua sesiuni principale de la Sala Sporturilor, se vor oferi aproximativ 10 seminarii tinute de catre oameni bine pregatiti in domeniile respective, care vor aborda o serie de subiecte de interes tineresc, de la pornografie, pana la Cantarea Cantarilor si Jazz. Aceste seminarii vor avea loc simultan in diferite incaperi limitrofe Salii Sporturilor. Pentru o mai buna organizare a spatiului, in momentul cand va incepe inscrierea la conferinta (cu aprox. o luna inaintea evenimentului), va rugam sa precizati si seminarul optional la care veti participa.

Va rugam sa sustineti in rugaciune si aceste programe paralele. Nu uitati ca fiecare zi de 3 a lunilor care ne stau in fatza pana la conferinta sunt zile speciale de post si rugaciune pentru intreaga conferinta!

Va multumim ca sunteti alaturi de noi!

OLI

PS. Daca doriti sa va promovati lucrarea la Conferinta Peniel in format video (max. 2 min.) sau in paginile brosurii conferintei, va rog luati legatura cu Dani Bujenita la tel. 0747-496.355 sau email dani_buje@yahoo.com.

Acest articol a fost publicat în 1 și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s