Doua carti noi la Suceava

Indatoririle parintilor, de J.C. Ryle

CUPRINS

Iubirea pentru suflet este sufletul oricărei iubiri. A-ţi alinta şi răsfăţa şi a-i face pe plac copilului tău, ca şi cum doar la lumea aceasta ar trebui să privească, şi ca şi cum viaţa aceasta ar fi singura vreme pentru fericire – a face aceasta, nu înseamnă dragoste adevărată, ci cruzime. Înseamnă a-l trata ca pe o fiară a pământului, care nu are decât o lume la care să privească şi nimic altceva după moarte. Înseamnă a ascunde de el acel măreţ adevăr pe care copilul ar trebui determinat să îl înveţe chiar din copilăria lui – că scopul final al vieţii lui este mântuirea sufletului său.

Sfetnicul, de A.W. Tozer

CUPRINS

Acum vreau sa spun un cuvant clar despre Biserica crestina care incearca sa se descurce prin propria putere: Acest fel de crestinism il face pe Dumnezeu sa verse, pentru ca incearca sa conduca o institutie cereasca intr-un mod pamantesc. In ce ma priveste, daca n-as fi putut obtine puterea divina a lui Dumnezeu, as fi abandonat intreaga lucrare. Biserica ce doreste puterea lui Dumnezeu va avea de oferit ceva mai mult decat cluburi sociale, societati de tricotat, echipe de cercetasi si toate celelalte lucruri asemanatoare.

Eu prefer sa fiu un membru al unui grup care se intalneste intr-o camera mica de pe o straduta laturalnica, decat sa fiu parte a unei mari activitati care merge bine si nu este nou-testamentara in doctrina ei, in duhul ei, in trairea ei, in sfintenia ei, in toata structura si continutul ei.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s