Calendar de rugaciune 2011

Calendarul de rugăciune „Închină-te lui Dumnezeu prin psalmi” se doreşte a fi un ghid practic de rugăciune, destinat serviciilor de închinare publică din biserici, timpului de închinare al grupelor de rugăciune sau momentelor de închinare personală ale fiecărui credincios.Această broşură nu este o carte [de rugăciuni], care să cuprindă un număr de rugăciuni standard, pe care cei ce o folosesc să le citească în mod mecanic ca act de închinare înaintea lui Dumnezeu. Este mai degrabă un „ghid de rugăciune”, ce cuprinde îndemnuri concrete, bazate pe Cuvântul lui Dumnezeu şi nevoile din biserici sau de pe câmpul de misiune, pe care, cei ce îl folosesc le pot avea ca motivaţie pentru închinare, adaptându-le la situaţiile lor specifice.

Recomandăm acest Calendar de rugăciune, pentru că el cuprinde o mare varietate de motive pentru rugăciune, iar cei ce îl folosesc se unesc înaintea lui Dumnezeu cu scopul de a mijloci pentru aceeaşi problemă, împlinind astfel cuvântul Scripturii care spune: „…dacă doi dintre voi se învoiesc pe pământ să ceară un lucru oarecare, le va fi datde Tatăl Meu care este în ceruri” Mat.18:19

Acest Calendar de rugăciune, deşi este publicat în cadrul Uniunii Bisericilor Creştine Baptiste din România, nu are o amprentă sau o delimitare confesională şi poate fi folosit în toate bisericile care doresc să învioreze timpul de închinare sau să se alăture în mijlocirea pentru creştinii persecutaţi.

Pentru a atinge acest scop, acest Calendar de rugăciune prezintă ca motivaţie spirituală pentru rugăciune, un număr de 52 de subiecte ce definesc imperative ale umblării cu Dumnezeu. Acestea sunt specifice fiecărei duminici, sunt susţinute de două sau trei versete din primii 50 de psalmi şi sunt urmate de trei motive concrete pentru rugăciune, care sunt  în acord cu mesajul psalmului citat.

Pentru rugăciunea de mijlocire pentru misiunea trans-culturală, în acest Calendar de rugăciune sunt prezentate 52 de ţări în care creştinii sunt persecutaţi. După o scurtă prezentare a situaţiei religioase, sociale şi politice a ţărilor enumerate, este menţionată cauza persecuţiei creştinilor, factorii care o generează şi un caz  recent de persecuţie. Aceste informaţii sunt urmate de trei motive concrete pentru rugăciune.

În ceea ce priveşte rugăciunea pentru nevoile personale sau ale bisericii locale, în acest Calendar de rugăciune sunt rezervate spaţii libere în care acestea pot fi adăugate.

Calendarul de rugăciune este realizat de echipa misiune.ro, coordonată de pastorii Dan Boingeanu şi dr. Corneliu Boingeanu, fiind publicat în versiune tipărită şi în versiune electronică (CD), în format power point.

Unele infomaţii despre ţările în care creştinii sunt persecutaţi au fost preluate cu permisiune de pe pagina de web a organizaţiei creştine „Vocea Martirilor” (www.persecutiom.com), căreia îi mulţumim pentru acest ajutor.

Întrucât în vremea în care trăim este nevoie mai mult ca oricând de o înviorare a timpului de rugăciune şi de o intensificare a mijlocirii pentru creştinii persecutaţi, vă chemăm să vă alăturaţi acestui proiect de rugăciune, pentru ca în anul 2011 să împlinim porunca  Domnului Isus exprimată prin imperativele: „Iubiţi pe vrăjmaşii voştri , binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc, şi rugaţi-vă pentru cei ce  vă urăsc, şi vă prigonesc..” Mat.5:44

Pretul calendarului de Rugaciune este:  6 lei (la care se adauga cheltuielile postale)

Pentru comenzi on line folositi adresa: http://revistacrestinulazi.ro/calendare-2011/

Pentru informaţii şi comenzi folosiţi:
e-mail: uniuneabaptista@gmail.com

Pentru întrebări folositi:

e-mail: office@misiune.ro

Pastor Dan Boingeanu, Pastor dr.Corneliu Boingeanu

 

 

 

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s