Iosif Ton interzis la Radio Vocea Evangheliei

Pastorul Iosif Ton unul dintre cei care au pus bazele postului de radio Vocea Evangheliei a ajuns să fie interzis la acest post printr-o decizie AGA (Adunarea Generală a Acţionarilor). Poziţional Iosif Ţon se află în afara cultelor care sunt de drept proprietarele postului de radio.  Deoarece în urma ultimelor declaraţii Iosif Ţon se află mai aproape de penticostali acesta poate fi din nou prezent pe frecvenţa Vocea Evangheliei doar dacă aderă la acest cult. Până vor fi clarificate lucrurile se pare ca Iosif Ţon nu se va mai auzi la Suceava pe frecvenţa Vocea Evangheliei.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

46 de răspunsuri la Iosif Ton interzis la Radio Vocea Evangheliei

 1. Pingback: 12 postări în Top 100 WP (28.12.2010) « România Evanghelică

 2. nicoleta zice:

  Domnul sa aiba mila de Uniunea Baptista si conducerea ei, ca si de ficare pastor in parte si biserica lui Hristos pe care o pastoreste. Raspunderea fiecarui credincios este in cele din urma si cea mai importanta inaintea lui Dumnezeu. Chiar daca in aceasta lume, unii isi permit sa excluda dintr-o comunitate o persoana pe criterii nebiblice, totusi, in Imparatia lui Dumnezeu lucrurile stau cu totul altfel.

  „DOMNUL IMPARATESTE IMBRACAT CU MARETIE!” PS 93:1A

 3. Pingback: 4 postări în Top 10 WP (28.12.2010) « România Evanghelică

 4. Daniel,
  Nu l-au interzis pe „Ton care a fost“ decat de frica lui „Ton care se intrevede a fi acum“. Sa asteptam impreuna seria de eseuri telogice promise de fratele Ton prin care dansul ne promite ca va dovedi ca este biblic in noua lui pozitie „strajereasca“. Vorba lui nenea Iancu: „Aveti putintica rbdare“.
  Pana atunci, ramane foarte neclar de ce s-a postat dansul in afara cultelor evenghelice (Baptist, Pentecostal). S-ar putea ca aceasta nedorita reducere la tacere radio sa forteze cumva lamuririle necesare din partea dansului.
  Daca este adevarat ca dansul pivoteaza spre alte nuante teologice, nemaintalnite in crestinism (cum spune dansul), predicile deja inregistrate vor fi puse față în față cu noutățile și din această comparație să ne lămurim toți.

 5. GIM zice:

  Ce ne-am bucurat sa-l vedem pe V.Pustan vestind ev.in bis.ortodoxa,catolica !
  Ce trist, acum, ca evanghelicii nu mai au acces la RVE .
  „curat,murdar”, cum isi bate satan joc de pocaiti ;Nadajduiesc sa intervina Dumnezeu cu un ceas mai devreme.

 6. Pingback: 14 postări în Top 100 WP (29.12.2010) « România Evanghelică

 7. florin zice:

  hi vine la noi de anul noi la biserica Fr Ton deabea astept sal mai aud predicind dar citi ani are el mai acuma trb sa fie batrin ha

 8. daniel floruta zice:

  sant incurcat.ma poate cineva descurca????? 1)care sant invinuirile ce se aduc fratelui Ton? lepadare de credinta? a cui? a lui Hristos? 2)oare e asa de mare de la toti lii frica de el?grozav.vorba americanului:decat sa nu te stie deloc,mai bine sa te stie de rau pt ca popularitatea se face pe gratis (fara investitie)apoi daca vroiau sa-i faca rau trebuia sa-l lase in pace .eu cred ca fratii baptisti ne pacalesc 🙂 .ei vor sa treaca la strajeri toti odata da fac proba pe fr.Iosif.daca nu se vad reactii adverse,vaccinul se aplica in masa.Doamne ajuta.

 9. Pingback: 15 postări în Top 100 WP (29.12.2010) « România Evanghelică

 10. vali georgiu zice:

  eu cred ca iosif ton este ucenicul lui DUMNEZEU si predica VESTEA BUNA insuflata de DUHUL SFANT! mai cred ca oamenii pot sa reactioneze la ,,VESTEA BUNA A EVANGHELIEI,, atat cat pot intelege cu intelepciunea pe care a dat o DUHUL SFANT fiecaruia! daca oamenii il condamna pe ton, DOMNUL POATE SA SI APERE SLUJITORUL SAU ! DOAMNE APARA TI SLUJITORII DE ATACURILE celui rau care se foloseste de unii oameni! DOAMNE TREZESTE NE DIN LENEA SPIRITUALA IN CARE DOARME BISERICA TA!

 11. Pingback: Declaratii si reactii în mediul evanghelic fată de cazul Iosif Țon – Srtrăjerii (VIII) AGA(1) « Istorie Evanghelica

 12. Pingback: 16 postări în Top 100 WP (29.12.2010) « România Evanghelică

 13. Pingback: 17 postări în Top 100 WP (29.12.2010) « România Evanghelică

 14. Marcel zice:

  Tot acest joc perfid a fost initiat de pastorul Paul Negrut, care desi a fost dovedit ca a plagiat un curs la Universitatea Emanuel din Oradea („greseala” pentru care Negrut a exmatriculat mai multi studenti), Uniunea (Sovietica) Baptista nu l-a sanctionat ba mai mult este adulat de masele mari de enoriasi, manipulati de liderii neo-comunisti.
  Iosif Ton a construit biserica Emanuel la care Negrut predica duminica de duminica. Tot fratele Ton a fost principalul om pe care l-a folosit Dumnezeu l-a fondarea postului de radio Vocea Evangheliei si a Institutului Biblic Emanuel. De doua decenii incoace mai multi frati i-au sugerat lui Negrut sa-l invite pe Iosif Ton sa predice la ei in biserica dar acesta a refuzat cu o abnegatie greu de inteles. In acesti 20 de ani fratele Iosif Ton nu a predicat o doctrina nebaptista si totusi a fost respins. Alta explicatie decat faptul ca la mijloc ar fi INVIDIA, asociata cu mandria, nu vad.
  Acum, cand Iosif Ton s-a alaturat grupului polistitlor crestini, Paul Negrut a profitat de ocazie ca sa sara la beregata lui Iosif Ton. Desigur multi asculta cu placere predicile lui Paul Negrut dar acesta nu suporta cand mai sunt si alti predicatori folositi cu amploare de Dumnezeu.

 15. Marcel zice:

  Grupul polististilor crestini (Strajerii) nu are nimic de-a face cu organizatia americana cu acelasi nume. Faptul ca au fost vizitati de catre acei americani, nu autorizeaza pe nimeni sa distruga toata activitatea acestor oameni si a lui Iosif Ton. Fratele Iosif Ton a scris o scrisoare explanatorie in acest sens dar se pare ca multi nu se sinchisesc sa o citeasca dar iti permit sa lanseze acuzatii. Fratele Iosif Ton nu a imbratisat nici o “erezie”, toate aceste elucubratii vin din partea lui Paul Negrut, rectorul plagiator care nu a fost niciodata sanctionat pentru plagiatura dovedita. Exista evidente clare ca pastorul Negrut a plagiat si doar si-a cerut scuze de la autorul cursului, in timp ce pe altii i-a exmatriculat din facultate pentru aceeasi “greseala”. Grupul Strajerilor, adica a polistilor crestini, e de fapt un grup baptist cu crez penticostal. Paul Negrut a predicat in multe mega-churches penticostale din SUA, s-au facut colecte “bogate” pentru el, pentru ca apoi sa-i puna sub disciplina bisericeasca pe cei care cred toata Scriptura. Scutiti-ne cu exemplul acela cu Chris pentru ca nu e relevant. Folosind logica voastra, am putea da cateva exemple de baptisti eretici (care nu cred nici ca Isus a venit in trup) si sa tragem concluzia ca “asa sunt baptistii”. Chris e Chris iar strajerii din Romania, sunt cu totul altceva. Desigur, s-au abatut de la linia strict baptista ceea ce e mult mai grav decat ipocrizia si alte vicii evidente in viata acestui plagiator, devenit idol in fata multor frati baptisti. Nu incercati sa ne pacaliti ca nu merge. Ii cautati acum bube la Iosif Ton pentru ca a ajuns la concluzia ca baptistii trebuie sa mearga un pas mai departe in loc sa va ocupati de adevaratii vostri eretici care vin prin SUA si cer bani de la bisericile penticostale pentru diverse “lucrari” mai mult sau mai putin biblice.

 16. eben zice:

  FARA ……… ….. .. ……………………………………………………… cuvinte…………………………………………………………………………………………………………!!!!!!

 17. daniel f zice:

  Intodeauna Dumnezeu va ridica oameni de tipul lui Savonarola care vor trai ceea ce predica…dar intodeauna vor exista oameni de tipul papa Alessandro VI care sint dispusi la tot pt. a zdrobi vocea Adevarului,problema e ca sterilitatea spirituala a unora nu poate suporta pasiunea pt. Adevar si pt. sufletele nemintuite…Iosif Ton este omul dispus sa plateasca pretul…intrebarea este ce fac ceilalti ,,inchizitori”?
  q.e.d.–demonstratia o va face Stapinul Domnul!

 18. Dana zice:

  Someone has wisely said that Christians are the only soldiers who form their firing squads in a circle! Can you imagine any army turning their guns on each other, rather than focusing them on their common enemy? We do it all the time! Ron Hutchcraft

 19. NELU zice:

  dezamagire totala despre RVE AM CREZUT CA ESTE UN POST ADEVARAT CRESTIN DAR SEPARE CA CEI CARE CONDUC ACEST POST NU AU NICI O TREABA CU EVANGHELIZAREA NEAMULUI, CE NUMAI MAJORITAri sa aiba uscaturi

 20. suceavaevanghelica zice:

  citeste si postarile mai recente sa vezi ca lucrurile s-au mai schimbat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s