Comitetul local radio Suceava catre AGA Vocea Evangheliei

Către comitetul AGA al RVE,

Iubiti frați,

Vă facem cunoscut că în sedința care a avut loc în data de 29 Decembrie 2010, Comitetul local radio al RVE Suceava, a discutat hotărârea AGA privind interzicerea difuzării mesajelor fratelui Iosif Țon în cadrul programelor Vocii Evangheliei. După discutarea acestei decizii, Comitetul local radio al RVE Suceava, îsi exprimă îngrijorarea cu privire la modul în care a fost luată acestă decizie ce a fost impusă tuturor stațiilor locale radio, fără o consultare prealabilă a comitetelor locale radio.

Deoarece această hotărâre poate afecta  relația dintre reprezentanții cultelor evanghelice din comitetul local radio Suceava, Comitetul local radio Suceava îsi rezervă libertatea de a decide asupra grilei de programe a acestei stații.

În nădejdea că Dumnezeu ne va da înțelepciune pentru rezolvarea acestei situații, vă salutăm cu toata dragostea în numele Domnului Isus.

Comitetul local RVE Suceava

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

41 de răspunsuri la Comitetul local radio Suceava catre AGA Vocea Evangheliei

 1. Chiva D. zice:

  Va felicit si eu pentru curaj si intelepciune. Domnul sa fie laudat!

 2. Pingback: Declarații si reacții în mediul evanghelic față de cazul Iosif Țon – Străjerii (XI) AGA RVE(3) « Istorie Evanghelica

 3. aurel zice:

  felicitari pentru o decizie inteleapta,normala,care va face cinste.

 4. DRAGO zice:

  In ciuda deciziei unor capete -care au spus ca IT a intrat in „intuneric”,unde au vrut ei sa-l „inghesuie” prin hotaririle „aiurite” luate- IOSIF TON sa „trezit ” a „facut pasul inainte” iar dovada ca se afla pe drumul cel bun ,este concretizata prin ,,Decizia Comitetului local RVE Suceava” care la rindul lor „sau trezit” luind o decizie binecuvintata.
  Asa cum anticipam ,cu ceva timp in urma, trezirea a inceput si se va extinde pe o arie foarte intinsa in cadrul Aliantei Evanghelice.
  Fiti binecuvintati de Domnul.
  UN NOU AN FERICIT si nu UITATI

  UMPLERE CU DUHUL SFINT
  CACI RAPIREA E-NCURIND. AMIN!

 5. Pingback: 16 postări în Top 100 WP (01.01.2011) « România Evanghelică

 6. Narcis zice:

  felicitari in sfarsit vad o decizie buna la sfarsit de an

 7. Scalco Mariana zice:

  Aceasta scrisoare este dovada intelepciunii ce Bunul Dumnezeu o dovedeste in voi. Eu personal va multumesc mult pentur aceasta opinie ce ati impartasit-o. Dumnezeu este mai puternit decat ceea ce este in jurul vostru, in lume.

 8. pucheadorel zice:

  Iubiți frați în Domnul Hristos,
  prin decizia pe care ați luat-o ați dovedit o mare înțelepciune duhovnicească. Totuși, cred că știți ce vă așteaptă de acum încolo! Nu m-ar mira deloc ca cei de la conducerea RVE București să vă renege! Bine ar fi să nu am dreptate! Domnul să vă binecuvânteze!

 9. Pingback: 17 postări în Top 100 WP (01.01.2011) « România Evanghelică

 10. Calin zice:

  Felicitari! Mare pacat ca sunteti singurii care au luat aceasta hotarare. Mi se pare normal ca fiecare sa isi vada de „castronul” sau si sa nu dea „decizii” pe care sa le respecte altii. Un An Nou binecuvantat de Domnul!

 11. dinu zice:

  Când aud de cenzură fac alergie. Dar totuşi trebuie să îţi spun că nu ai procedat tocmai corect în articolele despre „interzicere” lui Iosif Ţon la RVE.

  Spun asta pentru că nu ne-ai dat şi nouă să citim decizia AGA RVE. Aşa că nu avem de unde să ştim tonul acestei decizii. Altfel discutăm dacă este doar o recomandare şi altfel dacă tonul este unul imperativ.

  Ar fi trebuit să procedezi la fel ca în cazul deciziei Comitetului Local Radio al RVE. Să ştim exact despre ce anume discutăm. Nu pe text într-o situaţie şi pe bănuieli în cealaltă.

 12. petruburac zice:

  Intr-adevar o decizie facuta prin credinta. Domnul este taria voastra!

 13. MANOLE, MANOLE ... zice:

  EXCELENTA BUCOVINA
  Cetate de piatra
  Pasul tau inspre Lumina-i
  Paine calda-n vatra

  Multe fetze-n unghiuri drepte-s
  Caramizi supuse
  Turnurilor fara trepte
  Cantand suprapuse

  TU esti Petru si pe-aceasta-Mi
  Zidesc Biserica
  Rugaciune si fereastra
  Primesc Lumina Mea…

 14. Pingback: 3 postări din Rețeaua România Evanghelică în Top 100 WP (02.01.2011) « România Evanghelică

 15. Daniela zice:

  Sunteti curajosi, dragilor! Va felicit si sper sa va tina. La Oradea, Iosif Ton nu mai e difuzat de multi ani. La un moment dat vi se va aminti ca sunteti sub patronajul celor trei culte evanghelice si ca trebuie sa va supuneti deciziei lor, ca RVE nu e o institutie independenta etc. Pana atunci, dar si dupa aceea va doresc multe binecuvantari si mult curaj, si evident un 2011 binecuvantat si mai bun decat 2010!

 16. cornel zice:

  Felicitari echipei RVE Suceava pentru modul exterm de intelept in care a abordat o situatie cel putin „ciudata” pentru mediul evanghelic din Romania. Inteleg o solicitare sa nu se mai difuzeze mesajele cuiva care vorbeste lucruri nebiblice dar aceasta solicitare in cazul fratelui Iosif Ton suna mai degraba a vendeta din partea unora deranjati de fratele Ton si ma bucur ca nu ati luat parte la aceasta.
  La multi ani RVE Suceava !

 17. dorel zice:

  felicitari

 18. daniel zice:

  Domnul sa va binecuvinteze. O decizie inteleapta care va pastra si audienta.

 19. Sandu Roman zice:

  Pentru Dinu,
  Ce n-ar da mulţi oameni să vadă pe viu înfăptuirea unui miracol?
  Poate că ar ajunge chiar să creadă în ele!

  Credinţa mea neclintită este că Dumnezeu poate să facă miracole, şi că El face miracole şi în zilele noastre la fel ca în vremea apostolilor.

  Am crezut lucrul acesta chiar dacă nu am văzut cu ochii mei şi la faţa locului, vindecări ca şi cele din video, şi voi continua să cred chiar dacă s-ar dovedi că tot ce se vede în acest video este o înscenare frauduloasă.

  Nelămurirea mea este, ¿de ce nu a fost formată delegaţia Română din invalizi care sunt cunoscuţi şi care frecventează de ani de zile bisericile din România, în loc de turiştii care s-au dus doar să asiste la un spectacol unde este foarte uşor de făcut trucuri? O mărturie de felul acesta ar fi fost cu mult mai bine primită de către cei sceptici, dacă lucrarea aceasta este într-adevăr autentică.

 20. Pingback: Va vorbi sau nu va vorbi azi Vladimir Pustan la RVE Suceava? « Romania Evanghelica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s