Intalnire lideri de tineret la Iasi

O intalnire de lucru pentru conceperea unei strategii pentru lucrarea de tineret din Comunitatea Penticostala Suceava va avea loc in data de 15 ianuarie 2011 la Iasi. Biserica, Ziua Harului,  pastorita de Caileanu Emanoil va gazdui aceasta importanta intalnire.

Liderul Departamentului de tineret din Comunitatea Penticostala Suceava, Aurel Soltuzu, considera ca aceasta prima intalnire din 2011 poate sa aduca un plus in ceea ce priveste viziunea lucrarii cu tinerii atat pe termen scurt si cat si pe termen lung. Toti liderii de tineret ai bisericilor penticostale din comunitatea suceveana sunt asteptati la intalnirea din Str. Pantelimon Halipa nr. 15 [fosta Trotuş nr.15], Iasi care se va desfasura intre orele 10.oo – 18.00.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Intalnire lideri de tineret la Iasi

  1. rubens zice:

    Cum se ajunge la biserica Ziua Harului:
    Pentru cei care vin din Targu Frumos, cand intra in Iasi, tin dreapta pe Soseaua Canta, apoi Luca Arbore, paralel cu linia ferata. Dupa cateva sute de metri, pe dreapta, se trece bariera (Cartier Dacia, Alexandru cel Bun) urmand drumul cu sens unic. Se face stanga dupa peco Castrol pe Str. Tabacului. Dupa vreo 400 metri, cand strada se bifurca, ramaneti pe artera stanga, pe langa biserica romano-catolica si mergeti inainte pe Soseauna Nationala. Drumul principal duce la biserica Ziua Harului (cca 2 km). Din Soseaua Nationala veti trece in stanga pe Bd Alexandru cel Bun (in dreapta e o biserica ortodoxa) care continua cu Str. Cerna si Str. Pantelimon Halipa. Dupa Spitalul de recuperare, la 150 m e Biserica Ziua Harului (la bifurcatie intre str. Pantelimon Halipa si str. Bradului)!
    Puteti vedea si aici:
    http://maps.google.ro/maps?q=google+maps+iasi+str+pantelimon+halipa&rls=com.microsoft:ro:IE-Address&oe=&rlz=1I7GGLL_ro&redir_esc=&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=Strada+Pantelimon+Halipa,+Ia%C5%9Fi&gl=ro&ei=5ggwTff0BYrMswblu92aCg&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1&ved=0CBYQ8gEwAA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s