Pastori penticostali in blogosfera evanghelica

*accesarile sunt cele de azi 04 mai 2011, ora 09.30

La inceput (septembrie 2007) a fost „Penticostalul” care sub pastorirea lui Laurentiu Balcan avea sa aduca pentru prima data in spatiul public aspecte viscerale din comunitatea penticostala. Talazuri de comentarii au invadat blogul care risca sa ajunga un spatiu de refulare a penticostalilor daca Laurentiu nu lua masuri si-i trimitea la sectiunea spam pe anonimi. Laurentiu Balcan ramane singurul pastor penticostal din Comunitatea de Suceava care are blog.

Pe 24 iunie 2010 intr-o cabana din Cheia, Prahova aveam sa asist la lansarea blogului „Rascumpararea memoriei” care a starnit invidia bloggerilor evanghelici care au realizat veridicitatea afirmatiei ” cei din urma vor fi cei dintai„. Pe 25 iunie 2010 am si scris despre aparitia blogului care avea sa devina extrem de vizibil in spatiul virtual. Daca va continua sa scrie Vasilica Croitor va fi foarte greu de „prins” din urma de vreun pastor penticostal din Romania.

Tot in 2010, pe 09  octombrie, pastorul Petru Lascau a decis sa spuna : Hello world!  Si „the world” a raspuns astfel ca este cel mai accesat pastor penticostal roman din Statele Unite ale Americii. In foarte scurt timp blogul a capatat o tinuta aparte pentru ca de continut nu ducea lipsa oricum. Blogul lui Petru Lascau desi se afla „Intre zambet si suspin” constituie totusi autentici „Pasi spre lumina” pe care au apucat multimi reale intr-o maniera virtuala.

Azi, 04 mai 2011, pastorul Cristian Ionescu implineste sase luni de „Popas pentru suflet” si este decis sa mearga inainte. Influentat de „Pasi spre lumina” si motivat de „Rascumpararea memoriei” a actionat pentru a infiinta popasul”. De atunci il intretine cum se cuvine ajungand chiar la cateva posturi pe zi. Astept sa vad care pastor va fi influentat de Cristian Ionescu pentru a pasi in acest spatiu numit blogosfera.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s