Ce spune Biblia despre Sfantul Ioan cel Nou de la Suceava

Biblia nu are cum sa vorbeasca despre Ioan cel Nou de la Suceava pentru ca la sfarsitul veacului al XIII-lea cand acesta s-a nascut canonul Sfintelor Scripturi era de mult incheiat. Biblia insa vorbeste despre alte doua persoane cu numele de Ioan care au aratat prin atitudinea lor cine trebuie sa primeasca inchinarea.  Ioan Botezatorul si apostolul Ioan, persoane mult mai importante decat Ioan cel Nou de la Suceava au transmis un mesaj puternic cu privire la felul in care credinciosii trebuie sa se inchine. Zilele acestea la Suceava Isus cel inviat este pe plan secud pentru ca racla purtatoare de moaste a devenit obiectul inchinarii, ceea ce in termeni biblici se numeste idolatrie. In ultima carte a Bibliei – Apocalipsa lui Ioan – insusi apostolul Ioan avea sa cada in idolatrie insa este oprit de ingerul care i s-a aratat.

8. Eu, Ioan, am auzit si am vazut lucrurile acestea. Si, dupa ce le-am auzit si le-am vazut, m-am aruncat la picioarele ingerului care mi le arata, ca sa ma inchin lui.

9. Dar el mi-a zis: „Fereste-te sa faci una ca aceasta! Eu sunt un impreuna-slujitor cu tine si cu fratii tai, prorocii, si cu cei ce pazesc cuvintele din cartea aceasta. Inchina-te lui Dumnezeu.” Apocalipsa 22 :8,9

Ioan Botezatorul cand a aparut Isus a aratat spre El si a rostit cuvinte care arata in mod evident cine trebuie sa primeasca inchinarea.

30. Trebuie ca El sa creasca, iar eu sa ma micsorez.

31. Cel ce vine din cer este mai presus de toti; cel ce este de pe pamant este pamantesc si vorbeste ca de pe pamant. Cel ce vine din cer este mai presus de toti. Ioan 3 : 30,31

Mii de oameni ignora insa mesajul Bibliei in favoarea traditiilor si obiceiurilor lor. Este regretabil ca in era informationala in care ne gasim unii sa fie atat de dezinformati.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s