Proiectul „Dati-mi o alta scoala !” desemnat castigator


     Apreciem ca ati fost alaturi de Scoala Filadlefia prin votul pentru proiectul “Dati-mi o alta scoala!”. Cei mai multi dintre voi nu doar ca ati votat ci ati si promovat acest proiect care iata ca la finalul lunii iunie, s-a pozitionat in top cu 68% din voturile exprimate pentru toate proiectele.

Un numar insemnat de site-uri, bloguri au acceptat sa promoveze proiectul scolii noastre, ceea ce ne onoreaza.

Va multumim ca ne-ati fost alaturi. Fara ajutorul vostru nu am fi reusit.

director Scoala Filadelfia Nichifor Magdalena

Articolul de pe taraluiandrei.ro care anunta castigatorul lunii iunie este intitulat „Cine cere frumos, primeste o alta scoala”. Citeste-l aici.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Proiectul „Dati-mi o alta scoala !” desemnat castigator

 1. Abell zice:

  Ma bucur de reusita !

 2. Pingback: 14 postări în Top 100 WP (06.07.2011) « România Evanghelică

 3. petruburac zice:

  un exemplu considerabil ce poate face mobilizarea evanghelicilor… putem si mai mult, prin credinta!

 4. Stefanita zice:

  Eram foarte sigur ca va castiga Scoala Filadelfia Suceava acest proiect. Cand am verificat pe site-ul http://www.taraluiandrei.ro ca este un nou proiect “Dati-mi o alta scoala !” am vazut mai amanuntit despre sansele care le au. in voturi sa constatat frauda dar fara ca administratori site-ului http://www.taraluindrei.ro sa depisteze pana nu au fost anuntati de aceasta frauda. in urma verificarilor sa constata ca proiectul de la Botosani nu doar ca vota un robot/script ptr ei si ca era setat sa lase si comentari. In acel moment am stiu ca Scoala Filadelfia Suceava va castiga proiectul “Dati-mi o alta scoala !” si ca Dumnezeu lucreaza cu adevarat pentru lucrarea Sa. Un singur lucru trebuie sa tinem cont, ca Dumnezeu vegheaza si da fiecaruia dupa credinta sa. Cere si vei primi, Bate si ti se va deschide si 1 Petru 5:7 „Si aruncati asupra Lui toate ingrijorarile voastre caci El insus ingrijeste de voi” Dumnezeu lucreaza ptr voia Lui si niciodata nu lasa pe copi Lui sa indure suferinta aceasta pamanteasca. Doar ganditi-va toti ca daca Dumnezeu nu ar fi lucrat in acest proiect nu sar fi implinit. Dumnezeu ascula rugaciunea fiecaruia si da dupa voia fecaruia in parte. Multumiti lui Dumnezeu ptr tot ce a facut pentru noi. Si un ultim mesaj Rugati-va pentru mine ca Dumnezeu sa ma intareasca in credinta Amin

 5. Domnul sa binecuvateze acest proiect

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s