Nicu Gramesc despre a 18-a editie a teberei „Cristos pentru Romania”

A 18-a editie a taberei “Cristos pentru Romania” (intre 1994 -1999 impreuna cu Timisoara, 2000 -2010 impreuna cu Clujul, 2011 in format nou!) este deja istorie si vorbim despre ce a fost! Multumim Domnului pentru harul Sau, fara de care nu aveam nici o sansa! Dar prin har, a fost o saptamana extrem de binecuvantata, din toate punctele de vedere!

Locul si vremea au fost deosebite – desi departe de noi (520 km!), locul a fost catalogat de cei ce sunt cu noi de ani de zile drept cel mai bun de pana acum, iar ploaie am avut doar miercuri si joi, in ultimele doua zile, si nu extrem de multa. Vineri am avut vreme favorabila pentru uscarea si strangerea corturilor. Spiritual, majoritatea inchinatorilor si vorbitorilor au fost din Federatia Bisericilor Crestine Autonome din Romania, din care facem si noi parte, si din GTR (Generatiile Tinere din Romania), grupul de lideri cheie implicati in lucrari de tineret si nu numai. Astfel, ne-au condus in Inchinare: Speranta Vietii Targoviste, Metanoia Timisoara, Aletheia Timisoara, Betania Rupea, Flacara Inchinarii Alba Iulia, Decean, Raul Vietii Bucuresti (cu aportul lui Bodo la cateva cantece), Sunny Tranca, Cristian Cazacu (concert). Ne-au slujit in Cuvant (mesaje si seminarii) si rugaciune: David McLean, Mihai Tarnaveschi, Marius Ciocan, Cusman Cionca, Florin Mitra, Ghita Dicoi, Corneliu Crihalmean, Marian Zamfir, Razvan Mihailescu, Catalin Baciu, Daniel Bujenita, Virgil Dan, Nicu Decean, Ninio Decean, si liderii de grupuri.  

 Cei aproximativ 450 de participanti (dintre care cel putin 60% pentru prima data cu noi in tabara!), au beneficiat de cadrul creat pentru a fi schimbati de Domnul si dusi un pas mai departe inspre asemanarea cu Isus. “Firul rosu” a fost constientizarea prezentei continue a lui Isus in noi, si trairea in lumina acestui adevar (Gal. 2:20). Pe langa continutul spiritual bogat si divers, au avut posibilitatea de a se cunoaste unii pe altii, atat la partasia de duminica, cat si seara, in jurul focului de tabara, sau in timpul activitatilor sportive din timpul zilei.

Ultima seara a fost timpul marturiilor – unul dintre lucratori a avut ideea contabilizarii a ceea ce s-a intamplat, Iata cateva fapte: 55 de tineri au venit sa depuna marturie, dintre ei 3 s-au predat Domnului,  16 au fost botezati si umpluti cu Duhul Sfant, 7 au fost vindecati fizic, 11 au scapat de anumite dependente (fumat, etc), si fiecare a fost incurajat in dedicare mai profunda fata de Domnul! Multumim, Doamne, pentru harul Tau!

 Multumim si voua care v-ati gandit la noi sau v-ati rugat in aceasta perioada – suntem impreuna in lucrarea de largire a Imparatiei lui Dumnezeu! Pentru slava Marelui Imparat si Domn Isus Cristos! Fie ca toti cei care au fost in tabara aceasta sau oricare alta sa fie motivati de o slujire mai profunda si pasionata pentru Imparat!

 

Din partea organizatorilor, Nicu Gramesc

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Nicu Gramesc despre a 18-a editie a teberei „Cristos pentru Romania”

  1. Pingback: Stiri Crestine.ro » Nicu Gramesc despre a 18-a ediţie a teberei “Cristos pentru România”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s