Vladimir Pustan invitat la Biserica Greco-Catolică „Sfânta Maria Regina Păcii şi a Unităţii” din Timişoara

      Afisul care anunta evenimentul de la Timisoara 
  Pastorul Vladimir Pustan pe programul Bisericii Sfanta Maria

Preotul paroh al Bisericii Greco-Catolice Sfanta Maria din Timisoara Ioan Chişărău l-a invitat pe pastorul Vladimir Pustan să predice după ce l-a auzit în repetate rânduri pe youtube. In această seară – 25 noiembrie 2011 – Vladimir are la dispoziţie o oră pentru a rosti Cuvântul lui Dumnezeu.

Prin această invitaţie se confirmă din nou că pastorul Vladimir Pustan este printre puţinii penticostali, dacă nu cumva singurul, invitat să predice în bisericile istorice din Romania.  L-am contactat telefonic pe preotul paroh de la Biserica „Sfânta Maria Regina Păcii şi a Unităţii” din Timişoara pentru a identifica motivaţia care stă la baza unei astfel de invitaţii care sparge tiparele obişnuitului.

Preotul paroh de la Biserica „Sfânta Maria Regina Păcii şi a Unităţii” din Timişoara într-un interviu pentru RVE Suceava. 

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

16 răspunsuri la Vladimir Pustan invitat la Biserica Greco-Catolică „Sfânta Maria Regina Păcii şi a Unităţii” din Timişoara

 1. Pingback: Stiri Crestine.ro » Vladimir Pustan invitat la Biserica Greco-Catolică “Sfânta Maria Regina Păcii şi a Unităţii” din Timişoara

 2. julio d'chuck zice:

  foarte frumos.
  thumbs up pentru interviu

 3. Dan zice:

  Foarte bine ! La cat mai multe aparitii de acest fel pentru fratele Pustan.
  Sunt de mult timp in biserica penticostala, dar o spun cu tragere de inima… E timpul ca unii penticostali sa se trezeasca la realitate si sa nu mai catalogheze toti majoritatea ortodoxilor si a greco-catolicilor ca fiind „din lume” si asa mai departe. Ar trebui ca dragostea pentru Domnul nostru sa ne uneasca pe toti si sa nu ne credem unii mai „superiori in credinta” sau mai „destepti” decat altii. Bineinteles ca fiecare cult / padure are uscaciunile lui.

  Pace

 4. Pingback: Vladimir Pustan la Biserica Greco-Catolică din Timișoara « Penticostalismul AZI

 5. virgilc zice:

  Interesant… Oare cat va mai rezista in biserica catolica? Cred ca dupa ce superiorii lui vor auzi interviul zilele lui ca preot vor avea un sfarsit abrupt.

 6. Pingback: 12 postări în Top 100 WP (25.11.2011) « Romania Evanghelica

 7. Pingback: 13 postări în Top 100 WP (26.11.2011) « Romania Evanghelica

 8. Pingback: 2 postări în Top 5 WP (26.11.2011) « Romania Evanghelica

 9. Pingback: 7 postări în Top 25 WP (27.11.2011) « Romania Evanghelica

 10. petruburac zice:

  @Virgilc, cine stie!?!… e posibil sa primeasca o promovare…

 11. NouaOrdineCrestina zice:

 12. Monica zice:

  Pace!
  Frumoasa initiativa preotului. Ma gandeam in timp ce ascultam daca i-ai cerut permisiunea sa postezi in spatiul public virtual convorbirea telefonica?

  Cele bune!

 13. suceavaevanghelica zice:

  buna,
  inregistrarea a fost facuta pentru emisiunea de la RVE Suceava. Preotul a stiut ca-l inregistrez iar aceasta se si intelege din felul in care vorbeste.

  David Regus

 14. maria zice:

  Domnul Isus sa va dea tuturor o inima plina de pace. Cred ca ar fi timpul sa nu mai facem din credinta noastra o haina care sa ascunda un trup asemeni unui copac crescut, infrunzit dar… gaunos. Avem nevoie de Domnul Ius mai mult ca oricand, de dragostea Lui care ne fortifica,ne tine in picioare.Daca am avut binecuvantarea de a fi iubiti de Domnul, nu este meritul nostru, asa ca a-ti iubi aproapele nu cu vorba ci cu fapta,indiferent de confesiunea religioasa a celuilalt dar respectand si indeplinind preceptele credintei proprii nu poate fi decat o datorie a oricarui crestin.

 15. suceavaevanghelica zice:

  Ma bucur sa va regasesc iata dupa o multime de ani. Salutari si domnului Sorin.

  David Regus

 16. Marcu Marius zice:

  in cer nu vor ajunge nici penticostali,nici baptisti,nici ortodoxi,nici catolici …etc…in cer vor ajunge doar „UCENICII” lui Isus

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s