Rugaţi-vă pentru România – Vladimir Pustan

Iată ce poate şi trebuie să facă un credincios pentru ţara sa. Credinciosul care este un împlinitor al Bibliei nu poate sa ignore un pasaj atât de explicit precum cel scris de Pavel către Timotei.

1 Timotei 2

1. Va indemn, dar, inainte de toate, sa faceti rugaciuni, cereri, mijlociri, multumiri pentru toti oamenii,
2. pentru imparati si pentru toti cei ce sunt inaltati in dregatorii, ca sa putem duce astfel o viata pasnica si linistita, cu toata evlavia si cu toata cinstea.
3. Lucrul acesta este bun si bine primit inaintea lui Dumnezeu, Mantuitorul nostru,
4. care voieste ca toti oamenii sa fie mantuiti si sa vina la cunostinta adevarului.

Iată şi un îndemn în spiritul Cuvântului lui Dumnezeu scris de pastorul Vladimir Pustan pe site-ul ciresarii.ro

A sosit clipa când trebuie să ne adunăm mai strâns ca oricând şi să ne rugăm pentru ţară. Şi nu pentru că oamenii au ieşit în stradă, pentru că dacă interesul televiziunilor s-ar sfârşi pentru acest eveniment mulţi ar pleca repede din Piaţa Universităţii. Nu un anumit partid e soluţia pentru că nu rezolvi nimic schimbându-l pe domnul Boc cu domnul Ponta. Doar Dumnezeu mai poate salva România şi asta trebuie să o înţeleagă cel mai bine Biserica. O Biserică ce şi-a abandonat rolul de intermediar spiritual între ţară şi Hristos şi dansează gratis din buric în faţa mai marilor zilei de azi, pe post de ţiitoare politică unde preotul nu-i decât un slujbaş îndatorat al statului administrativ. Daniel Barbu spunea despre preot, că fiind un funcţionar de stat, un bugetar salarizat din venituri publice e prea puţin dispus să conteste autoritatea şi competenţele statului.

Dar nu se pune problema contestării aici pentru că rolul preotului nu e să stea rebegit de frig c-o pancartă în mână pe stradă ci cu genunchii jos în biserică.

E vremea să înţelegem că Biserica are un rol infinit mai are decât acela de a fi bazin electoral.

De aceea vă chemăm mâine la post şi rugăciune pentru România. Ca s-o vedem stabilă, bogată, cu politicieni ce să vadă dincolo de interesul meschin şi care să ne vadă mai mult decât ca pe nişte viermi şi ciumpalaci. Ca să vedem o Românie ce umple bisericile şi goleşte cârciumile. Ca să vedem o Românie fără etnobotanice, manele şi columbeni.

O Românie curată din toate punctele de vedere. O Românie pe care s-o lăsăm copiilor noştri mai mare şi mai plină de semnificaţii.

Rugaţi-vă pentru România…

V l a d i m i r _ P u s t a n

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Rugaţi-vă pentru România – Vladimir Pustan

  1. adrian zice:

    am si eu o intrebare.maine ca fiind joi ar trebui sa fie tinut ziua de post cum scrie mai sus,si daca este asa cum se spune mai sus mai este cineva care tine post? astept raspuns,multumesc

  2. suceavaevanghelica zice:

    da este vorba de maine 26 ianuarie 2012

  3. Monica zice:

    Da , Adrian, mai este cineva si te asigur k sunt mai multi chiar si din afara tarii …..D-ne ajuta Romania…sa nu se auda sunet de arme ci toti romanii sa se intoarca la singurul care poate da Pace, Fericire, Binecuvantare si o viata noua in Hristos Isus

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s