,,Diakonia de Bucureşti”

Inspiraţi de Duhul Domnului, dar și de viziunea de lucrare a Bisericii Diakonia din Suceava, la Bucureşti s-a înfiinţat o nouă biserică Diakonia.

După o perioadă lungă de căutare, rugăciune şi post, în cartierul Teiul Doamnei, un cartier de peste 30.000 de locuitori, Biserica Creştină după Evanghelie Nr. 10, Diakonia, este prima Biserică evanghelică.
Din luna martie 2011 şi până în prezent, serviciile divine s-au desfăşurat la parterul unui bloc, într-un living de apartament, însă, pentru că numărul persoanelor care frecventează biserica a crescut, duminică, 22 aprilie 2012, la ora 11.00, a avut loc un serviciu special cu prelejul deschiderii noii săli a Bisericii Diakonia din str, Maşina de Pâine nr. 67, sectorul 2, Bucureşti.
La acest eveniment, mesajul a fost susţinut de fratele Tiberiu Ciubotari, pastorul bisericii Diakonia din Suceava. Din partea uniunii a participat şi secretarul Cultului Creştin după Evanghelie, Dan Mitrea.
Dumnezeu să fie slăvit prin lucrarea noastră!
Biserica Diakonia de Bucureşti
Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la ,,Diakonia de Bucureşti”

  1. Raluca zice:

    Slava Domnnului. Ma bucur sa vad ca inca se mai deshid biserici si mai ales ca Diakonia e parte la o asa minune. Domnul sa intareasca Diakonia din Suceava si Bucuresti. Raluca Malus

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s