John Piper a ajuns in Romania

John Piper a sosit in Romania in cursul zilei de ieri, 01 mai 2012,  in jurul orei 16:00 si se va afla timp de o saptamana in tara noastra unde va sustine o serie de conferinte si un program de evanghelizare. In cadrul vizitei in tara noastra, persoanele interesate il pot intalni intre 3-5 mai la conferinta Dumnezeu este evanghelia, duminica dimineata, in data de 6 mai, la serviciul de inchinare al Bisericii Baptiste Sfanta Treime din Bucuresti sau seara, in cadrul evenimentului Nu-ti irosi viata care va avea loc la Sala Palatului incepand cu ora 18:00.

Conferinta Dumnezeu este evanghelia se adreseaza in principal slujitorilor interesati de pregatire suplimentara in ceea ce priveste predicarea evangheliei. Si-au anuntat deja participarea numerosi pastori si slujitori din bisericile evanghelice din tara.

Evenimentul Nu-ti irosi viata se adreseaza tuturor celor care doresc sa afle mai mult despre Dumnezeu si celor interesati sa dezvolte o relatie personala cu Isus Hristos. Sunt incurajati sa participe la acest eveniment persoanele credincioase cat si cele care doresc calauzire spirituala in viata de zi cu zi.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s