Doru Neamtu relateaza privitor la arestarea sa

Acum doua saptamani pe 28 septembrie 2012  Doru Neamtu a fost arestat de pe strada in Tempe, Arizona pentru ca spunea trecatorilor despre Isus Hristos. Momentul arestarii a fost filmat si postat pe internet astfel ca multi au vazut deja imagini care nu fac decat sa confirme ceea ce se zvoneste si anume ca  libertatea religioasa in Statele Unite ale Americii este din ce in ce mai incorsetata.

Am aflat primele informatii de aici.

Iata ce a declarat Doru Neamtu deste incidentul de acum doua saptamani pentru Radio Vocea Evangheliei Suceava

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Doru Neamtu relateaza privitor la arestarea sa

 1. Da, noi am fost chemati sa fim lucratori impreuna cu Dumnezeu: Căci noi sîntem împreună lucrători cu Dumnezeu. Voi sînteți ogorul lui Dumnezeu, clădirea lui Dumnezeu. 1 Corinteni 3:9! Dumnezeu, vrea ca noi sa stam la dispozitia Lui: ,,Dar, noi ne dorim in totul sa stam la dispozitia Lui? Suntem noi gata sa iesim afara din tabara la El, si sa suferim ocara Lui? Să ieșim dar afară din tabără la El, și să suferim ocara Lui. Evrei 13:13! Pavel, ne ne spune cat de grav este daca nu propovaduim Evanghelia: Și acum, știu că nu-mi veți mai vedea fața, voi toți aceia, în mijlocul cărora am umblat propovăduind Împărăția lui Dumnezeu. De aceea vă mărturisesc astăzi, că sînt curat de sîngele tuturor. Faptele apostolilor 20:25-26! Iar acum, sa luam cu totii aminte: ,,Daca nu propovaduim Evanghelia Lui Isus Hristos, celor din jurul nostru: atunci vom fii vinovati de sangele lor! Sa cugetam cu totii, la ceea ce spune Pavel in acest verset: Dacă vestesc Evanghelia, nu este pentru mine o pricină de laudă, căci trebuie s’o vestesc; și vai de mine, dacă nu vestesc Evanghelia! 1 Corinteni 9:16! Amin!

 2. Misu Croitor zice:

  Interesant ce i se intampla Americii astazi.Sistemul societatilor secrete au penetrat,cu timpul,aparatul politic decizional al SUA.Iata ce spun cercetatorii fruntasi :acest sistem secret ierarhic,din umbra,este loial Romei.Asa ca America(tara protestanta) ajunge tocmai ea sa persecute pe crestini.Roma nu o mai poate face.Este inca aratata cu degetul pt. „isprava” din Evul Mediu:inchizitia catolica.
  America,spun unii,coincide din ce in ce mai mult cu „fiara cu coarne de miel” din Apoc.13
  din cauza ca acestei fiare cu coarne de miel i s-a dat autoritate sa faca treaba: locuitorii pamantului trebuie sa se inchine,in cele din urma,altei fiare (Roma).
  America are astazi puterea de a ajunge oriunde pe mapamond.
  Multi politicieni romani se declara proamericani(fiara ajunge si la noi??).Sistemul de legi implementate de ei… cui va servi?Nu stim,nu ni se spune.Putem avea totusi,o idee,daca studiem atenti profetiile.
  Un film fascinant al companiei Amazing Discoveries,in lumina cartilor profetice Daniel si Apocalipsa:
  Vizionare placuta!

 3. Damaris zice:

  astazi Domnul a dat victorie si cazul lui Doru Neamtu a fost castigat…va multumim tuturora care va-ti rugat pt Doru Neamtu ….the case was dismissed…slava Domnului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s