eBiblia.ro – o resursa accesibila

ebiblia.ro

Iata ca ne aflam la un moment pe care multi l-am asteptat cu anticipatie si care incununeaza efortul comun depus in ultimii 8 ani de către dumneavoastra, cei care ati dorit sa-l slujiti pe Dumnezeu prin participarea, intr-un fel sau altul, la programul de studiu biblic eBiblia (initial s-a numit quickBible).
In toată aceasta perioada proiectul eBiblia a fost încercat de multe ori, pus deoparte, reluat cu eforturi înnoite, a necesitat mii de ore de traduceri, corectari, crearea de materiale, programare, si nu in ultimul rind un important efort financiar.

Aceasta este forma la care s-a ajuns acum si pe care dorim sa-l prezentam romanilor de pretutindeni ca un dar oferit fara plata, cu ocazia nasterii Aceluia care s-a daruit neconditionat pentru salvarea fiecaruia, Domnul si Mintuitorul nostru Isus Cristos.

Pentru inceput vom lansa site-ul www.eBiblia.ro si este deja operational si pe Google Market (Google Play) widgetul eBiblia pentru android. Se poate descarca de acolo (se va cauta eBiblia widget) si instala pe orice telefon sau tableta cu sistem de operare android de la android 2.2 pina la android 4.2. Aplictiile de android, blackberry plabook si iOS (iphone si Ipad) sunt in testele finala si speram ca in viitorul foarte apopiat sa le putem pune pe android market sau in itunes pentru a putea fi descarcate.

Acest program nu s-ar fi putut finaliza fără ajutorul lui Dumnezeu, in primul rând, si fără aportul dumneavoastră. De aceea, doresc sa va multumesc pentru increderea acordata si ma rog ca Dumnezeu sa va rasplateasca cu generozitatea Sa efortul facut, rugaciunea si gândul bun, sprijinul moral, financiar si spiritual.

 

 

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la eBiblia.ro – o resursa accesibila

 1. Angela Onucu zice:

  MAGNIFIC!!!!!!!!!!!!!!
  MULȚUMESC CELOR CARE AU TRUDIT … ,,în ascuns”.
  M-AȚI ÎMBOGĂȚIT!!!!!!!!!

 2. multumim si Domnul sa va rasplateasca!

 3. Florin zice:

  Buna fratilor, daca vreti in adevar sa faceti un bine acestei natiuni faceti ca acest Bun NEPRETUIT sa fie cu adevarat GRATIS daca voi va folositi de Google Market si Google Play nu mai este nici gratis nici accesibil. Mie in 5 minute Goole Play mi-a mancat tot creditul de net ca sa descarc aceasta aolicatie. De ce trebuie sa va folositi de aceste magazine virtuale ca sa dati GRATIS Cuvantul Lui Dumnezeu.

 4. Buna,

  pentru sesizari in privinta acestui program va puteti adresa celor care l-au conceput si lansat. Ei pot fi contactati la ebiblia@telus.net

  Va mai recomand http://www.youversion.com. Este gratuit si are facilitati multiple in ceea ce priveste planificarea citirii Scripturii.
  Astazi va fi lansata si o varianta pentru copii. Este in engleza insa se poate dovedi de folos in expunerea copiilor la mesajul Bibliei.

  David Regus

 5. bobo zice:

  Google play si google market sunt gratis. Nu este necesar sa accesezi internetul de pe telefon neaparat cu creditul de pe cartela. Poti folosi o retea wireless si atunci totul este gratis.
  Spor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s