Florin Milici la Radio Hope, UGANDA

Florin Milici Africa

 

In luna februarie, singura persoana din partea Misiunii care va merge de data aceasta in Uganda este Florin Milici de la Radio Vocea Evangheliei-Suceava. El s-a pus la dispozitia lui Dumnezeu, pentru a putea continua instruirea personalului din echipa Radio Hope, pentru a imbunatati grila de programe care sunt difuzate momentan si pentru a monta un nou generator. Sa ne rugam cu totii si sa spunem din toata inima, ca Dumnezeu sa il pazeasca de orice atac din partea celui rau in aceasta calatorie si sa se intoarca cu bine in mijlocul familiei.
In luna octombrie, anul 2012, am cumparat un generator cu banii pe care i-am mai avut la noi in finalul turneului, dar acesta nu face fata solicitarilor. Datorita multimii de oameni care isi predau vietile in bratul Domnului si a miracolelor care se intampla in fiecare zi , vrem sa facem tot ce ne sta in putinta ca Radio Hope sa functioneze fara intreruperi. Unui frate din Suceava, Dumnezeu i-a pus pe inima sa achizitioneze un generator performant de putere mai mare care sa faca fata intreruperilor de energie foarte dese si lungi , pentru ca lucrarea de evanghelizare prin undele radio sa nu sufere in nici un fel.
Dorim sa aducem un cuvant de multumire celor ce ati simtit impreuna cu noi si de data acesta si ati daruit cu bucurie, facand posibila plecarea lui Florin in Africa si achizitionarea acestui generator performant. Ne rugam ca Dumnezeu sa va rasplateasca pentru darnicia si inima deschisa pe care ati aratat-o fata de lucrarea Lui, implicandu-va in proiectele pe care le desfasuram in Africa !
Gabi Condor
Speranta pentru Africa

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Florin Milici la Radio Hope, UGANDA

  1. Domnul sa va binecuvinteze!! Ne rugam pentru plecarea lui Florin, si fie ca aceasta sa nu fie fara rod! Mult har!

  2. Pingback: Florin Milici la Radio Hope, UGANDA :

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s