Interviu cu organizatorii evenimentului „Săptămâna căsătoriei” la Cluj

Corneliu & Georgiana Szekely-Hațegan într-un interviu la CredoTV vorbesc despre „Săptămâna căsătoriei” eveniment care se desfășoară în perioada 07 – 14 februarie 2013. În interviu se vorbește despre organizarea din Cluj însă se pot identifica idei care pot fi replicate și în alte zone ale țării.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Interviu cu organizatorii evenimentului „Săptămâna căsătoriei” la Cluj

  1. Anisoara zice:

    Foarte ziditor sufleteste. D-zeu sa binecuvinteze prezentatorii si participantii, Creatorul uraste despartirea in casatorie (Maleahi 2 :16 ), numai „Sarpele cel mare ” , Satana se bucura cand reuseste sa desparta un cuplu pe care D-zeu l- a unit. Sufera nu numai copiii dar fiecare partener, asa cum a marturisit cineva care a experimentat aceasta , ca simte ca bea o cupa cu amar de fiecare data cand isi aminteste. Sa ne rugam si sa-i sustinem pe toti cei ce promoveaza valorile crestine ale casatoriei si sa fim alaturi de fratii si surorile noastre in prag de divort, sa-i consiliem si sa-i indemnam la dragoste si iertare, la acordarea celei de a doua sansa in casnicie celui ce-a gresit daca se marturiseste, recunoaste ca a pacatuit si nu mai continua. Majoritatea cazurilor de divort sunt din infidelitate, desi se promite la casatorie credinciosie pana la moarte si-n sanatate si-n boala, si-n saracie, si-n bogatie , si-n bine, si-n rau.Viata de casnicie este un sezon si „in ziua aceea ” vom fi responsabili individual de cat ne-am ajutat unul pe altul sa ne crestem sufleteste nu sa ne distrugem. In fata lui D-zeu nu vom sta de mana ca sot si sotie, deci fiecare sa fim atenti cu viata noastra personala , sa nu regretam nimic , niciodata. Domnul Isus ne-a avertizat ca inainte de venirea Lui a doua oara: ” Din pricina inmultirii faradelegii, dragostea celor mai multi se va raci ”
    Mt 24 :12- este un semn implinit deja, care ne atentioneaza asupra vremurilor de pe urma .
    De aceea fiecare partener trebuie sa lucreze impreuna la intarirea legamantului de casatorie prin post si rugaciune, pentru a nu se crea o portita de intrare pentru o a treia persoana . Se uita repede promisiunile facute in fata lui D-zeu si a oamenilor, si trebuie reamintite : Isaia 54:10, Rut 1:16-17, Ieremia 2:2. E necesar sa ne reinnoim legamintele de casatorie ori de cate ori e necesar.
    FAMILIA CARE SE ROAGA IMPREUNA, STA IMPREUNA !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s