Dan Tapalaga sugerează ipocrizia ca un must have în diplomație

Dan Tapalaga

Dan Tapalaga scrie articolul ”Jesus! Ce ministru de externe!”  după ce descoperă o înregistrare realizată cu  ministrul de externe, Titus Corlatean, care s-a intalnit pe la sfarsitul lunii aprilie cu reprezentantii Aliantei Familiilor din Romania. Articolul este plin de remarci ironice și finalizează cu etichetarea lui Titus Corlatean ca  : personaj cu ieșiri homofobe.

La  finalul articolului său Dan Tapalaga afirmă că nu poți fi diplomat dacă nu gândești una și faci alta. Integritatea asumată  se pare că are repercusiuni. Cei care o posedă sunt reale anomalii care odată prezente în spațiul public suscită reacții adverse. Promovarea principiilor și a valorilor nu sunt aplaudate azi de marele public secularizat care trâmbițează concepte novatoare letale.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Dan Tapalaga sugerează ipocrizia ca un must have în diplomație

  1. Aurel Mucanu zice:

    Ce tupeu au homosexualii si lesbienele? Cum il pune la zid Dan Tapalaga pe Corletean intrebandu-l retoric cum de indrazneste(chiar, cum indrazneste oare?) el sa se opuna valului(al homosexualilor n.m). Candva si altii se intrebau cum de sunt unii care indraznesc sa se opun nazismului. Si vazurati ce iesi. Un macel si un holocaust de toata groaza. „Valurile” astea sunt cam cu schepsis. Poate ar trebui sa fim mai atenti la acest val care vine, vine, vine, calca totul in picioare si distruge la popoare.

    2013/6/29 Suceava Evanghelica

    > ** > suceavaevanghelica posted: ” Dan Tapalaga scrie articolul ”Jesus! Ce > ministru de externe!” după ce descoperă o înregistrare realizată > cu ministrul de externe, Titus Corlatean, care s-a intalnit pe la > sfarsitul lunii aprilie cu reprezentantii Aliantei Familiilor din Romania. > Artic”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s