Beck Corlan la ”Garantat 100%” (video)

Beck Corlan garantat 100%

Aseară -27 0ctombrie 2013 – Beck Corlan a fost invitata lui Cătălin Ștefănescu la ”Garantat 100%”. Click pe imaginea de mai sus pentru a urmări emisiunea înregistrată.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Beck Corlan la ”Garantat 100%” (video)

  1. Sorin zice:

    „Si constat cu stupefactie ca viitoarea mea invitata Beck Corlan este crestina neoprotestanta”…. deci .. e vizibil diferenta. …. si acum invalmaseala …”Dupa care mi-am amintit un lucru elementar: atat neoprotestantii,musulmanii, bahaii,ortodoxii, catolicii,oricine.. totii oamenii astia platesc taxa de abonament la postul public de televiziune, in egala masura, sunt la fel de cetateni.”.. subtil .. totii suntem una si la fel in ochii acestui reporter.. ori Hristos ne-a chemat sa fim diferiti.

  2. Neoprotestant zice:

    Sorin.. cu siguranță ai o problemă… aaa, da. ești diferit – se explică :))) se pare că te-ai uitat la emisiune degeaba.. Doamne, din cauza oamenilor ca tine a ajuns să se înțeleagă atât de greșit neoprotestanții.

  3. giku zice:

    Personal m-am simtit ofensat de faptul ca am fost bagat in aceeasi oala cu musulmanii, bahaii,ortodocsii.

  4. Sa nu ne scape un amanunt : acest reporter, ţine la painea lui, scop in care se foloseste de un precept legal ! Eu sincer, nu vad buba aici ! Daca Troienii nu ascundeau luptatori reali si selectati, in calul „statueta”, ci doar niste pseudo… ! Acel detaliu ar fi zadarnicit tot planul si reusita actiunii Troiene ! Sigur ca noi avem perceptele noastre : doua feluri de apa, din acelasi izvor… doua feluri de roade…! Ele urmeaza … ! Aici sa vedem, cum va iesi ! Cum se vor descurca fetele !! Doamne ajuta !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s