Mesajul de Rusalii al Preşedintelui Uniunii Baptiste din România

Viorel IugaScumpi fraţi şi surori în Domnul Isus Cristos,

Nu ştiu cât voi reuşi, dar îmi doresc să putem comunica cât mai mult. Până voi găsi şi alte mijloace de comunicare, voi încerca să le folosesc pe cele mai rapide. Îmi doresc din inimă să ştiu bucuriile şi nevoile voastre. De asemenea, voi încerca să vă aduc la cunoştinţă cât mai multe bucurii, dar şi subiecte de rugăciune.

Încep cu o bucurie mare. În zilele acestea, inclusiv calendarul ne aduce aminte că Domnul Isus a înviat, S-a înălţat la cer şi a trimis Duhul Sfânt în lume. Prezenţa Lui ne-a adus şi ne oferă mult mai mult decât putem înţelege. Prezenţa Duhului Sfânt în toţi cei mântuiţi este un prilej de mare mulţumire.

Vă chem în aceste zile să recitim pasajele biblice care vorbesc de prezenţa şi lucrarea Duhului Sfânt. Vă rog să ascultaţi cu atenţie şi credinţă mesajele care vă vor fi aduse din partea Domnului prin Duhul Sfânt. Vă chem să mulţumim din inimă Tatălui ceresc pentru Duhul Sfânt şi apoi să trăim în aşa fel ca Duhul să se simtă bine în viaţa noastră.

Să facem tot ce ne stă în putinţă ca Duhul să nu fie întristat, ci bucuros. Mai mult, pentru că numai Duhul Sfânt convinge oamenii de păcat şi de nevoia pocăinţei, vă chem să ne aşezăm la dispoziţia Domnului pentru a putea duce Evanghelia la cât mai mulți dintre semenii noştri.

Vremurile se schimbă, noi ne schimbăm, dar mandatul nostru nu. Am fost mântuiţi, am fost echipaţi şi suntem trimişi să fim martorii Domnului Isus Cristos cel viu, Singurul care este Calea Adevărul şi Viaţa.

Sărbători binecuvântate în puterea Duhului Sfânt!

Păstor, Viorel Iuga

sursa : newsnetcrestin.blogspot.ro

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s