Senatorii Titus Corlățean, Benoni Ardelean și deputatul Mircea Lubanovici se află în Norvegia

Screen Shot 2016-01-20 at 20.01.28.png

Astăzi – 20 ianuarie 2016 – o delegație de români formată din parlamentari și jurnaliști s-a aflat în Norvegia pentru a iniția discuții care să aducă lumină în cazul familiei Bodnariu. Delegația română este însoțită și de ambasadorul României în Norvegia.

Așteptăm să vedem rezultate în urma acestui demers curajos care se dorește unul făcut pentru cazul familiei Bodnariu. Din echipa română condusa de Mircea Dolha fac parte și senatorii Titus Corlățean, Benoni Ardelean și deputatul Mircea Lubanovici.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Senatorii Titus Corlățean, Benoni Ardelean și deputatul Mircea Lubanovici se află în Norvegia

 1. Pingback: Senatorii Titus Corlățean, Benoni Ardelean și deputatul Mircea Lubanovici se află în Norvegia | Pastor Ciprian Barsan

 2. barbu maria zice:

  Domnilor parlamentari romani, sper sincer sa aveti un dialog benefic si cu rezultate pozitive pentru familia careia i s-au luat cei 5 copii, dar poate ar fi cazul sa aveti in vedere faptul ca acel serviciu de protecite a copilului , Barnevernet, este o institutie aproape 905 privata. Trebuei sa aveti in veder ca Barnevernetul , pentru ca primeste bani privati functioneaza ca o afacere. Ca oricare alta afacere. La fel cum au actionat si afaceristii de la Gold Corporation. Resursele minerale erau , sunt ale noastre coform Costitutiei, dar ei aveau o ….”afacere” listata pe bursa internationala si se comortau ca oricare alt afacerist.
  Deci ce raspusn vreti de la autoritatile statale ale acestei tari ( Norvegia) ?
  Trebuie de aflat daca , in mod real,
  1. Barnevernet se mai intereseaza de copii pe care i-au luat de la parintii biologici si i-au plasat in famili de adoptie ? Acesti copii „salvati” mai sunt ei monitorizati dupa aceia ?
  2. Care este ratiunea ca acesti copii sunt separati intre ei si li se distruge sentimentul de fratie ?
  3. In ce masura se cunoaste istoricul comortamental al parintilor adoptivi ? Au avut prorpii copii, au mai avut adoptii ? Au ei un dosar de evaluare la Barnevernet ? In ce costa ?
  4. Ce nationalitati au parintii adoptivi ?
  5 Ce pregatire au cei care fac serviciul la Barnevernet ? Este vreo comisie de evaluare profesionala a celor care lucreaza pentru Barnevernet ?

  Sper ca cineva va raspunde cindva la aceste intrebari

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s