Inaugurarea clădirii bisericii penticostale Sfânta Treime din Vicovu de Sus, Suceva – 19 iunie 2016 (foto)

Duminica pe 19 iunie a fost inaugurata clădirea bisericii Sfânta Treime din localitatea Vicovu de sus, județul Suceava. Întâlnirea a fost coordonată de președintele Comunității Regionale Penticostale Suceava, pastorul Liviu Axinte. Mesajul biblic și rugăciunea de dedicare a clădirii bisericii au fost apanajul președintelui Uniunii Bisericilor Penticostale din România, pastorul Moise Ardelean. Pastorul bisericii baptiste din Bivolărie, Lucian Daduica, a transmis mesajul pastorului Viorel Iuga, președintele Alianței Evanghelice din România. Schipor Gheorghe,primarul orașului Vicovu de sus, Cezar Pavalascu, sef serviciu al Secretariatului de Stat pentru Culte, Cătălin Nechifor, președinte Consiliul Județean Suceava și deputatul Mircea Lubanovici au avut cuvinte de salut și de apreciere din partea instituțiilor pe care le reprezintă. Pastorii Viorel Birău, Florin Mitric, Petru Boghian au transmis un scurt mesaj  cu ocazia acestui eveniment.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Inaugurarea clădirii bisericii penticostale Sfânta Treime din Vicovu de Sus, Suceva – 19 iunie 2016 (foto)

  1. Pingback: Inaugurarea clădirii bisericii penticostale Sfânta Treime din Vicovu de Sus, Suceva – 19 iunie 2016 (foto) | Pastor Ciprian Barsan

  2. Pingback: Și Vicovul de sus nu este unul din marile orașe ale României … | B a r z i l a i - e n - D a n (Un Barzilai izvorât din Dan)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s