Primul interviu cu familia Bodnariu de cand s-au stabilit in Romania

familia Bodnariu

Familia Bodnariu a venit în Romania în vacanţă. Au ajuns şi la Suceava. Programul lor a fost însă unul foarte aglomerat. Rudele au vrut să-i aibă aproape. Aşa este normal. Tatăl lui Marius Bodnariu este din judetul Suceava. Când au fost invitaţi pentru un interviu au invocat situaţia incertă în care se găseau. Intre timp şi-au clarificat şi situatia. Se pare că au decis să rămână în România. Nu se vor mai întoarce în Norvegia. Colegii de la RVE Sibiu au reuşit să înregistreze primul interviu cu familia Bodnariu de când s-au stabilit acasă, în România. Interviul este realizat de Cristina  Giurgiu, director RVE Sibiu.

Îl puteţi aculta pe site-ul RVE Suceava

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Primul interviu cu familia Bodnariu de cand s-au stabilit in Romania

  1. Pingback: Primul interviu cu familia Bodnariu de cand s-au stabilit in Romania (Radio Vocea Evangheliei) | agnus dei - english + romanian blog

  2. Pingback: Primul interviu cu familia Bodnariu in Romania | Crestinul Azi

  3. Primul interviu al familiei Bodnariu Marius si Ruth la radio Vocea Evangheliei…
    Multumim Suceava, Sibiu, Bucuresti, Timisoara, Baia Mare… multumim toata tara, multumim fratilor din Europa, S.U.A., Australia, si din toata lumea, dar mai ales multumim lui Dumnezeu pentru aceasta victorie. Daca in luna aprilie nadajduiam doar ca acest lucru sa fie posibil si aveam speranta in Dumnezeu sa-i vedem impreuna parinti si copii si sa-i vedem scapati din ghearele Barnevernetului, astazi prin harul lui Dumnezeu traim aievea minunea aceasta… Pentru ei este un timp greu acum, un timp al vindecarii si in acelasi timp un timp al deciziilor majore al deciziilor importante! Ne rugam in continuare ca Dumnezeu sa-i protejeze, sa le dea intelepciune si calauzire, si ne rugam si pentru celelelate familii care pe nedrept au fost despartite de copiii lor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s