Apelul pastorului Lazăr Gog către toţi bloggerii

pastor Lazar Gog

Duminică pe data de 21 august în biserica Emanuel din Anaheim, California, pastorul Lazăr Gog a făcut un apel către toţi bloggerii. Apelul a fost realizat în cadrul predicii sale de la întâlnirea de seară a bisericii.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

16 răspunsuri la Apelul pastorului Lazăr Gog către toţi bloggerii

 1. Alin Cristea zice:

  O sa dau replica lui Lazar Gog… 🙂

 2. Alin Cristea zice:

  Apelul a fost facut in treacat.

  Mult mai interesant este un altfel de „apel”, ca mintuirea sa nu fie legata de vorbirea in limbi / botezul cu Duhul Sfint.

  1.20 – 1.22

  http://www.emanuelchurch.com/service-archive.html

 3. Albu zice:

  Asta este adevărat,clevetire pe internet si nu ajută la mântuirea noastră,Efeseni 4:31 să luăm ca țel următorul versrt 32.Domnul să vă binecuvânteze fr.Pastor Lazăr Gog

 4. Din nefericire sunt câteva personaje care au o plăcere malefică în a arunca noroi şi bârfe pe blogurile lor, uitând că suntem chemaţi la Dragoste şi îngăduinţă frăţească şi că rufele pătate se spală în familie, nu pe net şi se spală în sângele lui Hristos, nu cu vorbe urâte, dispreţ şi ură.

 5. Nathanael zice:

  Am un mare respect pentru pastorul Gog, desi nu suntem din aceeasi confesiune. Dar nu impartasesc aceeasi parere cu dinsul in privinta subiectului de mai sus. Nu cred ca trebuie sa scuipam flacari pe nas cind cineva ne atinge la infailibilitate, cel putin crestinismul de plafon ne spune ca daca avem dreptate, urmind pilda ascultarii de Hristos stim ca lumea.va avea intotdeauna o parere diferita de cea a lui Dumnezeu… Apoi din prisma mediatica, internetul nu iti ingradeste dreptul la replica daca simti nevoia sa te faci auzit… Dar daca cei despre care dumnealui spune ca fac lucrarea diavolului pe internet sunt vocea care atrage atentia asupra unor situatii grave care in mod voit sint ignorate in biserici si care nu au alta sansa de a fi cunoscute decit pe internet? Daca ne aducem aminte a luat mult timp, ani de zile, pina sa fie cunoscuta viata ascunsa, imorala a unei personalitati din diaspora bisericeasca care intretinea relatii sexuale cu minore. Daca nu ma insel, este vorba de cineva din aceeasi confesiune cu dinsul si cred ca a luat asa mult timp sa il demaste pentru ca foarte multi s-au conformat ideii de a nu face „lucrarea diavolului” dar sa ii protejeze interesele. Ma intreb, care mai sunt motivele pentru care un om important al lui Dumnezeu intimideaza crestinatatea sa se exprime atunci cind mai marii ei sunt extenuati cu cele lumesti? Nimic personal, dar fratele Gog este preocupat de imagine si vai de cei ce vad lucrurile altfel decit dumnealui!

 6. Din nefericire,este un mare adevar ceea ce vorbeste fratele Gog si subscriu apelului lansat prin acest mesaj. Noi suntem chemati sa vestim lucrarile si minunile facute de Dumnezeu in viata noastra. Daca cineva nu are altceva de facut decat sa pangareasca lucrarea altuia sau sa isi bata joc de slujitorii lui Dumnezeu, inseamna ca acea persoana nu are in el pe Dumnezeu. Si acest lucru nu inseamna a judeca ci a vorbi adevarul scripturii.

 7. Annie zice:

  Dint-o mare nefericire in zilele noastre (zilele de pe urma) sunt persoane care si-au facut un scop in viata din ai defaima pe „pastorii turmei lui Dumnezeu”. Rau este ca pe langa faptul ca lovesc in „pastori” si impastie „turma” cred ei, ca fac o „mare lucrare” si un mare serviciu lui Dumezeu dandu-i o mana de ajutor…. In „Situatiile grave ignorate de biserici” si culte, a devenit internetul marea sala de judecata? E trist, e foarte trist!!!

 8. Annie zice:

  Era bine daca suceavaevanghelica posta toata predica, nu numai o frantura din predica. poate ar fi inteles mai bine Alin Cristea, ca tocmai Rev. Dr. Lazar Gog spunea ” Nu trebuie sa cauti botezul cu Duhul Sfant ca sa fii mantuit, sa fii mantuit trebuie sa fii NASCUT DIN NOU” -citat din predica. Cu ce drept da d-l Alin Cristea replica schimband cuvintele predicatorului? „Mantuirea este pe o singura cale credinta in jerfa Domnului Isus Cristos!!”-citat din predica.

 9. Annie zice:

  Suceavaevanghelica esti partinitor, am scris 2 comentarii pe care nu le-ai publicat… Inca

 10. Ioan Basa zice:

  Trebue sa decidem daca vom „crucifica” mesagerul sau mesajul…Sau poate pe amandoua…

 11. puiu zice:

  Am tot respectul pentru pastorul Lazar Gog este un OM a lui Dumnezeu si este bine documentat in tot ce vorbeste(predica) Domnul sa-l foloseasca dupa cum stie EL ca este nevoie .Fiti binecuvintat si binecuvintare Fr. Gog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s