Ghiță Ignat nu a fost lăsat să iasă din penitenciar

Duminică pe 19 februarie Ghiță Ignat trebuia să vină la Filadelfia însoțit de colegi de-ai săi din penitenciar. Din cei 12 care au cerut aprobare pentru deplasarea la biserica Filadelfia din Suceava doar 11 au primit acceptul. Lui Ghiță Ignat nu i s-a permis de această dată să participe la acest proiect. Nu știm motivația. Cei prezenți au vorbit depre el și și-au exprimat regretul că nu a fost lăsat să-i însoțească. Prezența unora în acest proiect i se datorează lui Ghiță Ignat.

Pastorul Nicu Cotleț a recunoscut ieri în public reținerile pe care le-a avut echipa pastorală de la Filadelfia când Ghiță Ignat s-a decis să ia botezul în apă. Ghiță s-a hotărât în ultimul moment. Cu puțin timp înainte de a avea loc botezurile. Procedura presupune un timp de pregătire de instruire. Deși responsabilitatea este a celui botezat pastorii nu se grăbesc. Știu că trebuie să fie realizat cu atenție. Ei doresc să se asigure că persoana candidată pentru botez înțelege despre ce este vorba.

Tot pastorul Cotleț Nicu și-a exprimat bucuria că Ghiță Ignat nu doar că a înțeles ce este botezul. Acesta i-a ajutat și pe alții să înțeleagă.

Acest articol a fost publicat în 1 și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Ghiță Ignat nu a fost lăsat să iasă din penitenciar

  1. Pingback: Ghiță Ignat nu a fost lăsat să iasă din penitenciar – CrestinTotal.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s