Reportaj de la Business as Mission din București

Întâlnirea oamenilor de afaceri creștini din România a fost organizată la București din dorința de a construi o comunitate care să promoveze valorile creștine în acest domeniu al societății. Invitații au arătat că obținerea de resurse prin dezvoltarea de afaceri face parte din planul lui Dumnezeu pentru sprijinirea oamenilor aflați în nevoi.

Vineri seara, pe data de 3 mai 2019, în cadrul conferinței Business as Mission va avea loc o întâlnire specială dedicată oamenilor de afaceri din România. Evenimentul își propune să adune la un loc creștini implicați în afaceri și antreprenori din toată țara cu scopul de a crea oportunități de colaborare și conectare. Ne dorim să construim împreună o comunitate ce practică promovarea valorilor creștine și a unei relații personale cu Dumnezeu prin intermediul antreprenoriatului.

Ghiță Ignat și Puiu Ursaciuc de la Suceava și-au propus să ofere persoanelor care se eliberează din penitenciar posibilitatea de a avea un loc de muncă sigur care să le permită șansa unui timp prielnic pentru a își reorganiza viața.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s