Trei pastori români în Mozambic (1)

Pastorul Iacob Bergheanu se pare că va relata zilnic din călătoria pe care o face în Mozambic alături de Aurel Avram și Iuliu Centea. Voi prelua ceea ce postează pe pagina sa de Facebook și voi publica aici pe blog.

Pastorii Iacob Bergheanu, Aurel Avram și Iuliu Centea alături de gazdele din Mozambic

MTS MOZAMBIC. Ziua UNU, 18.06.2019.

După o călătorie de peste 20 de ore, din care peste 16 ore (5+9+2 1/2) cu avioanele, pe ruta Budapesta – Doha-Johannesburg-Nampula, împreună cu pastorii ing. Aurel Avram, Timișoara și prof. Iuliu Centea, Oradea, am ajuns cu bine în Mozambic, dar bagajele de cala ne-au rămas în Johannesburg. (Regretam ca Eddy Sava, specialistul în audio-vizual care urma sa ne insoteasca, nu a mai putut veni cu noi, din motive obiective.) 
La aeroportul de sosire am fost întâmpinați cu deosebita bucurie de familia de misionari braziliano-romana (româno-braziliana!) Jeosafa’ si Simona Caba-Vasconcelos, gazdele noastre pentru ZECE zile, însoțiți de vreo 15-20 de frați mozambicani. 
Prin ajutorul acestei familii și a mentorilor lor (despre care vom vorbi zilele urmatoare) ne propunem a face o diferență în viata multor familii și a câtorva biserici (case de rugăciune) care au fost afectate cu săptămâni în urma de ciclonul Idai, și nu numai de către acesta. 
Sponsorizările provenite de la Bisericile Alelluia, Maranatha, Betezda și Bethel din Detroit și Ghetsemane din Chicago au ajuns deja în proporție de 80% la destinație, prin viramente bancare, urmând ca restul sa fie trimise ulterior, după nevoi, pe aceeași cale, prin intermedierea agenției de misiune… Mulțumiri deosebite bisericilor din SUA care și-au deschis inima fata de mozambicani, cât și unor sponsori privați din România! DUMNEZEU SA RĂSPLĂTEASCĂ TUTUROR! Primele impresii : căsuțele ca niște colibe, văzute din avion; debandada de la poarta de întrare în tara; dragostea cu care ne-au întâmpinat biserica locala, la Aeroport și, de ce nu?! – ospitalitatea și mâncarea bună oferite de familia pastorului Armando. Obrigado!

pastor Iacob Bergheanu

Acest articol a fost publicat în Misiune Mozambic. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Trei pastori români în Mozambic (1)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s