Înscrieri la Kairos!

Lucrarea de misiune este comparată cu un maraton. Nu este un sprint, ci cu adevărat este un maraton. Pentru orice maraton participanții ar trebui să se pregătească intens. Nici nu putem concepe o participare la un maraton fără o pregătire temeinică și fără și fără o disciplină de fier. De asemenea, lucrarea de misiune poate fi comparată cu un război: un alt fel de război, un război de natură spirituală. Când ești în tranșee, războiul nu pare așa ca la televizor, ca pe un ecran, când urmărești un documentar, ci războiul este dur. De aceea, instruirea este vitală înainte de a ajunge în tranșee, pe câmpul de luptă.

În cadrul Școlii de Misiune Kairos pregătim misionari. Pregătim pe cei și investim în cei care au primit o chemare din partea lui Dumnezeu pentru câmpul de misiune.

La ce te poți aștepta de la Școala Kairos? Te poți aștepta la cursuri predate de misionari, foști misionari care au investit, au petrecut ani de zile pe câmpul de misiune și care sunt gata să împărtășească din experiența lor adunată în cursul anilor și cu tine.

În cadrul Școlii Kairos înveți cum să fi eficient într-o cultură diferită: aspecte ce țin de cultură, de adaptare culturală, de șoc cultural; aspecte ce țin de împărtășirea Evangheliei cu oameni dintr-o cultură diferită (cum să-i înțelegi, cum să înveți o limbă pe care n-o cunoști, limba poporului în care intenționezi să împărtășești Evanghelie.

Mare este secerișul, puțini sunt lucrătorii, și Dumnezeu cheamă lucrători la Secerișul Său! Astăzi sunt grupuri etnice care nu cunosc Evanghelia, nu au nicio șansă să audă Evanghelia! Dacă Dumnezeu ți-a pus pe inimă lucrarea aceasta de împărtășire a Evangheliei cu oameni care nu-L cunosc pe Dumnezeu, te așteptăm la Școala Kairos!

Te poți înscrie până la data de 15 septembrie! O poți face și online: agentiakairos.ro/scoala-de-misiune |fb.com/scoalakairos

Valentin Hrihorciuc, profesor la Școala Kairos 

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s