PROIECTUL «PICURUL DE MIERE ZILNIC»

Este un proiect de citire a Bibliei, având ca scop principal stimularea citirii sistematice a Scripturii și cunoașterea acesteia.

Este adresat atât copiilor cât si adulților, pe o perioadă de 3 ani, recomandat copiilor de clasele 2-5,  și pe perioada de 1 an, începând de la copiii peste 13 ani.

În fiecare zi utilizatorii vor citii capitolele din Biblie indicate în aplicație, iar apoi vor marca acea zi ca “citită” pe calendarul din aplicație. La sfârșitul săptămânii (duminica) se va putea completa testul săptămânal care conține 10 întrebări din lectura săptămânii respective (doar după ce a marcat ca “citită” fiecare zi a acelei săptămâni).

De preferat ar fi ca cititorul să citescă ZILNIC pasajul alocat în planificare, dar dacă sunt doritori care vor să avanseze mai repede o pot face însă testul îi vor primi în pas cu citirea conform planificării. Dacă sunt persoane care rămân în urmă, îi rugăm să recupereze și să nu rămână în urmă mai mult de 2-3 săptămâni fiindcă riscă să nu mai poată recupera.

Testele din trecut pot fi completate ori de câte ori doriți, pentru că scopul lor este de a ajuta credincioșii la a învăța Cuvântul Domnului pentru a-L împlini.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s