Evenimentul pastorului Franklin Graham interzis în Marea Britanie

Evenimentul organizat de Franklin Graham în Anglia a fost anulat. Cei de la ACC LIVERPOOL au anunțat că nu vor mai permite evenimentul pastorului Franklin Graham pentru că nu corespunde valorilor lor.

Dupa ce la presiunea organizaţiilor LGBT oficialităţile locale au anulat evenimentul care ar fi trebuit să aibă loc la ACC Liverpool, eveniment ce făcea parte dintr-un turneu prin Regatul Unit, Franklin Graham a scris urmatoarea scrisoare:

„Scrisoare către comunitatea LGBTQ din Marea Britanie

Se spune de către unii oameni că vin în Marea Britanie ca să aduc un discurs al urii față de comunitatea dumneavoastră. Acest lucru nu este adevărat. Eu vin să împărtășesc evanghelia care este vestea bună și care spune că Dumnezeu iubește oamenii din Marea Britanie și că Isus Hristos a venit pe acest pământ să ne salveze de păcatele noastre.

Fricțiunile apar, cred eu, când ne întrebăm dacă Dumnezeu definește homosexualitatea ca păcat. Răspunsul este DA. Dar Dumnezeu trece dincolo de asta și spune că toți suntem păcătoși, și mă includ și pe mine aici. Biblia spune că fiecare ființă umană este vinovată de păcat și are nevoie de iertare și de curățire. Plata păcatului este moartea, separarea de Dumnezeu pentru veșnicie.

Acesta este motivul pentru care a venit Isus. El a devenit păcat pentru noi. El nu a venit să condamne lumea, ci el a venit să mântuiască lumea dându-și viața pe cruce ca jertfă pentru păcatele noastre. Și dacă suntem gata să-l acceptăm pe el prin credință și să renunțăm la păcatele noastre, el ne va ierta și ne va oferii o viață nou, viață veșnică, în El.

Mesajul meu pentru toți oamenii este ca ei să poată fi iertați și se poate aș vrea o relație bună cu Dumnezeu. Aceasta este vestea bună. Aceasta este speranța pe care oamenii de pe fiecare continent din lumea noastră o caută. În Marea Britanie, la fel ca și în Statele Unite, noi avem libertate religioasă și libertate de exprimare. Nu vin în Marea Britanie să vorbesc împotriva cuiva, vin să vorbesc tuturor. Evanghelia este inclusivistă. Eu nu vin aici mânat de ură, ci vin mânat de dragoste.

Îi invit pe toți cei din comunitatea LGBTQ să vină și s-audă pentru ei înșiși mesajul Evangheliei pe care îl voi aduce din Cuvântul lui Dumnezeu, Biblia. Sunteți mai mult decât bineveniți.

Franklin Graham

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s