Pastorii Marius Livanu și Iulian Polocoșer au coordonat un program de biserică fără niciun om în sală

Biserica Philadelphia din Mansue, Italia, a avut azi o întâlnire pe care nimeni nu o putea anticipa. S-au adaptat condițiilor actuale din Italia și au făcut în așa fel încât pe întâi martie să se facă biserică deși întâlnirile publice au fost interzise. De regulă pastorii cheamă oamenii la biserică, dar azi membrii bisericii Philadelphia din Mansue, au fost invitați să deschidă calculatoarele, telefoanele, televizoarele pentru a fi împreună deși fiecare se afla la casa lui.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Pastorii Marius Livanu și Iulian Polocoșer au coordonat un program de biserică fără niciun om în sală

  1. Florin Ababei zice:

    Dacă adunările publice sunt interzise, ei de ce nu se supun???? Scuze, pastorii nu se supun, ei fac ce vor. Dacă vreunul dintre acești sfinți este infectat, nu este un pericol pentru alții???? De ce pun viata altor persoane în pericol??? Înainte de anul 2000 televizorul și calculatorul erau lucruri spurcate, oare între timp s or fi sfințit calculatoarele 😆😆😆, întreb și eu pt un prieten??? Supuneți va autorităților……. .. Asta spune Sfânta Scriptura,dar zelul înaintea înțelepciunii face victime.

  2. Solutia gasita de pastorul Marius Livanu a fost una care a venit in intampinarea unei nevoi. Ei nu s-au adunat pentru ca au ascultat de autoritati si s-au conformat interdictiei care viza adunarile publice. Dupa o astfel de abordare nu au fost victime si cu siguranta nu vor fi pentru ca nu se transmite coronavirusul prin internet.
    Calculatorul si televizorul sunt niste unelte pe care fiecare le foloseste, sau nu, dupa cum crede de cuviinta. Acestea sunt unelte amorale care pot fi folosite in scopuri onorabile sau oribile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s