Ștefan Mandachi întreabă bine

Ștefan Mandachi este omul care a vândut un metru de autostradă, centimetru cu centimetru. Înainte de-al vinde, l-a realizat, și astfel s-a ajuns la un inedit protest, față de delăsarea liderilor acestei țări, în care autostrăzile întârzie să apară. Se prea poate să fie cel mai scump metru de autostradă. Nu a luat el banii, aceștia s-au dus spre o nevoie acută în vremea când pandemia la Suceava a atins vârfuri îngrijorătoare. Dincolo de acest demers foarte frumos și benefic, Ștefan Mandachi s-a remarcat și prin problematizarea unor aspecte legate de viață. A luat la întrebări multe persoane și personalități. Pune întrebări, multe întrebări. Mai nou văd că vrea să răspundă la întrebări.

Nu prea agreez cu toate răspunsurile lui Ștefan Mandachi, însă are întrebări pătrunzătoare. Din materialele publicate până acum se vede clar că este un căutător, pune întrebări și își chestionează însăși existența. Cine caută va găsi, dacă va căuta unde trebuie!

Iata una dintre întrebările demne de toată atenția: ”Întreb, când ți-ai spus ultima dată adevărul, despre mizeria din viața ta? Când?”

Publicitate
Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s