Index mondial de persecuție – OPEN DOORS

În fiecare an, Porți Deschise publică “Indicele său mondial de persecuție”. Această unealtă este utilizată de Porți Deschise pentru a măsura evoluția, extinderea și intensitatea persecuție creștinilor în lume. 

Indicele, bazat pe opinia experților, este încrucișat cu diferite surse pentru a garanta obiectivitatea lui. Experții consultați sunt pe deoparte cercetători specializați din cadrul Porți Deschise și experți externi. 

Persecuția este un proces care se sprijină pe trei tipuri de “motoare”:

1. Tribalismul exclusiv tinde a forma o societate omogenă. “Ceilalți” sunt excluși din grup și considerați ca și ființe inferioare, inumani sau infideli. Actele cele mai amorale sunt permise împotriva lor. O componentă religioasă individuală este predominantă în acest impuls.

2. Secularismul extrem vrea să sufoce orice individ care nu aderă la ideologia profană a societății. Principalele mecanisme sunt asuprirea comunistăa și secularismul intolerant. În final, statul controlează acest proces.

3. Puterile abuzive caută să concentreze toate resursele în profitul unui mic grup de oameni sau unui individ și utilizează atât mijloace legale cât și ilegale pentru a ajunge la scopul lor. Puterile abuzive sunt cauzate în mod principal de totalitarism paranoic sau de un sistem corupt șsi necesită cooptarea între liderii politici și șefii de clan.

SURSA: https://www.porti-deschise.org/

Publicitate
Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Index mondial de persecuție – OPEN DOORS

  1. george1capra zice:

    Majoritatea mare a acestor tari sunt tari musulmane dar printre ele sunt si citeva tari care se numesc crestine, toate aceste tari au un factor comun, ” SARACIA LUCIE SI STAREA DE ANIMALE FARA MINTE ” a poporului din fiecare tara, mina puternica a lui Dumnezeu apasa greu peste aceste tari si asupra poporului inrobiti de Satana, partea de plins este ca nici poporul din aceste tari dar si guvernele lor au devenit ca niste animale proaste fara minte si nu vad pedeapsa lui Dumnezeu care va veni peste ei si nu se schimba ca si cum scrie in Apocalipsa 9 ; 21. – Si nu s-au pocait de uciderile lor. nici de vrajitoriile lor, nici de curvia lor, nici de furtisagurile lor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s