Suceava pregătită pentru un eventual aflux de refugiați ucrainieni

Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a spus la Europa FM câte locuri de cazare au fost pregătite pentru refugiații ucraineni:

„Am realizat identificarea unor posibile locuri de amplasare atât a taberei mobile care este în dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență dar am identificat și alte spații de cazare, astfel încât să fim în măsură a gestiona un eventual aflux de refugiați din Ucraina pe teritoriul județului. Numărul de locuri pe care îl avem alocat este unul substanțial și poate fi modificat în dinamică. Capacitatea unei tabere mobile este de 201 locuri, avem locuri de cazare oferite de autoritățile locale, precum și din sistemul hotelier.”

„Sunt asigurate toate echipamentele în ceea ce privește tabăra mobilă, ne referim la corturi, paturile interne, tot cazarmamentul necesar. Am discutat și în ceea ce privește asigurarea hranei și a apei potabile, inclusiv în ceea ce privește aspecte de ordin sanitar, asistență medicală, inclusiv psihologică, nu în ultimul rând religioasă, dacă va fi solicitată în acest sens.”

Publicitate
Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s