Mii de români merg ”acasă” la familia Furdui

Pe data de 27 februarie mii de români vor fi prezenți alături de familia Furdui în Walsrode, oraș din landul Saxonia Inferioară, Germania. Duminică, de la ora 12.00, intrarea în oraș va fi blocată pentru că manifestarea de solidaritate față de familia Furdui este fără precedent. Autoritățile din Walsrode, localitatea de domiciliu a familiei Furdui sunt cooperante și au aprobat o astfel de manifestare.
Miile de români care vor fi prezenți la protest vin din: Germania, Austria, Luxemburg, Irlanda, Anglia, Belgia, Franța, Olanda și România. Cei 1800 de km dintre Suceava si Walsrode nu au fost un impediment pentru românii dornici de a fi alături de familia Furdui care de 10 luni trăiește drama de a fi fără cei șapte copii. Jugendamnt a luat abuziv copiii de lângă părinți pe data de 26 aprilie 2021 și nu dă semne să înțeleagă trauma părinților iubitori, și dorința copiilor de a fi lăsați să revină acasă.
Manifestări de solidaritate pentru familia Furdui au avut loc deja în 25 de orașe din întreaga lume, însă de această dată va fi fără precedent prin amploarea sa.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Mii de români merg ”acasă” la familia Furdui

  1. Petru Burac zice:

    Ne-am bucura sa aflam cum a decurs întâlnirea de acolo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s