O atitudine care care nu agită apele la Suceava

Concursul de la Spitalul Județean Suceava a suscitat interesul publicului larg. Proiectele celor care au candidat pentru postul de manager au fost făcute publice și astfel oricine le-a putut consulta. Ceea ce a contat enorm pentru a liniști apele după concurs a fost atitudinea lui Traian Andronachi. De regulă după consumarea unui astfel de episod apar tot felul de păreri. S-a evitat polarizarea sucevenilor, prin mesajul postat de cel care a concurat alături de Alexandru Calancea.

Este de bine, având în vedere că ne așteaptă un final de an care necesita un spirit de solidaritate crescut.

Iată mesajul lui Traian Andronachi postat pe pagina sa de Facebook:

Îi urez mult succes managerului Spitalului Județean de Urgență Suceava “Sfântul Ioan cel Nou”, doctorul Calancea Alexandru , în dificilul mandat care urmează în fața sa. Fac acest lucru cu inima deschisă, cu fair-play și cu credința fermă că va fi un manager foarte bun și care, dacă-și va îndeplini toate obiectivele pe care și le-a propus, (si care de altfel, in linii mari sunt comune), va transforma spitalul județean într-o unitate medicală de elită, la nivel regional și national.
Asa cum am facut-o de-a lungul timpului si de aceasta data imi exprim intreaga mea sustinere si intregul meu suport, atat timp cat va fi cosiderat oportun, pentru a obtine dezideratul suprem in aceasta postura- de manager- si anume, SATISFACTIA celor care isi incredinteaza ceea ce e mai de pret si anume- SĂNĂTATEA- in mainile si in cugetul personalului medical!
Publicitate
Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s