Florin Milici din nou în Africa pentru o altă stație radio

Florin Milici face parte din echipa care va pleca în Arusha, Tanzania pentru a pregăti deschiderea unui post de radio. Alături de Florin vor pleca și colegi de la Radio Vocea Evangheliei Sibiu și Timișoara.

Vor face câteva stadii de pregătire cu echipa radio din Arusha pe care tot ei o vor fi desemnat în urma unor testări. Acest post de radio este parte a viziunii bisericii Zion care reușește în sfârșit să aibă impactul pe care l-a dorit.

Directorul RVE Suceava, Daniel Grigoriciuc a avut un dialog cu Florin Milici înainte de plecare, ca o dovadă a sprijinului direct pentru această nouă stație de radio care va deveni funcțională în Tanzania. Cu mulți ani în urmă când Florin Milici a fost invitat să se alăture echipei RVE Suceava nu a gândit că va veni momentul să își folosească abilitățile și pe continentul African. Cu siguranță că nici Daniel Grigoriciuc, cel care l-a invitat, nu a văzut chiar atât de departe. Pentru mine dialogul dintre cei doi este unul care arată că nu există limite în slujirea semenilor. În 2023 de-o parte și de alta a mesei stau doi oameni maturi, trecuți deja prin multe, care vorbesc despre ceva ce nu-și puteau imagina că ar fi posibil.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s